Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM: Το μοντέλο που είδε την έξοδο από το διαγωνισμό

GNTM: Το μοντέλο που είδε την έξοδο από το διαγωνισμό

Ο ανταγωνισμός στο GNTM είναι πιο σκληρός από ποτέ καθώς ακόμα ένα μοντέλο αποχώρησε με έντονο μάλιστα παρασκήνιο

Μια νέα δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM ενώ οι εντάσεις και τα «πισωμαχαιρώματα» δεν έλειπαν για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα, τα 7 μοντέλα που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο διαγωνισμό μόδας, ταξίδεψαν ως την Ελαφόνησο για τις ανάγκες φωτογράφισης μιας καμπάνιας ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών που εμπνέεται από την επιστημονικής φαντασίας ταινία «Mad Max».

Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα πόζαραν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες. Κανένας δε λείπει από τη λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβαλλόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συμμετείχαν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια πήγαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές – Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη – και άκουσαν τα σχόλιά τους.

Ωστόσο, ένα από τα επίδοξα μοντέλα δεν κατάφερε να ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο λόγος για την Ξένια.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της είδαμε τον Αιμιλιάνο να παραδέχεται στην κάμερα ότι τα αγόρια συμφώνησαν στην φωτογράφηση της Ξένιας να μην δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ποζάροντας πίσω της. Είχαν στόχο να τη βγάλουν από το παιχνίδι και τον πέτυχαν.

Πλέον οι παίκτες είναι έξι και ο ανταγωνισμός πιο σκληρός από ποτέ.

Έτσι λοιπόν, η Ξένια Μοτσκαλίδου είδε την πόρτα της εξόδου για δεύτερη φορά από το GNTM και έχασε την ευκαιρία της διεκδίκησης του τίτλου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την αποχώρηση της Ξένιας από το GNTM.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024