Ιμπραΐμοβιτς : Το καλοκαίρι είχα αποφασίσει να κρεμάσω τα παπούτσια μου
Στην αποκάλυψη πως το περασμένο καλοκαίρι ήταν έτοιμος να αποσυρθεί από τα γήπεδα προέβη ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Τι και αν κοντεύει τα 40 του χρόνια;
Τι και αν πέρασε τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής στα 37 του;
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποδεικνύει συνεχώς πως πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική κοψιά ποδοσφαιριστή, καθώς στα 39 του έχει πάρει από το χέρι τη Μίλαν και την έχει στην πρώτη θέση της Serie A, όντας αήττητη.
Ωστόσο, όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, εάν ο «Ίμπρα» έκανε πράξη τις σκέψεις του.
Όπως αποκάλυψε ο Σουηδός στο Sky Sports, το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, ωστόσο όλα άλλαξαν μέσα σε μία ημέρα και εντέλει αποφάσισε να συνεχίσει, κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται να του βγαίνει.
«Το καλοκαίρι ο Πιόλι με πλησίασε και με ρώτησε αν θα συνεχίσω. Του είπα: Όχι, δεν πρόκειται. Αρκετά. Η οικογένειά μου είναι επίσης σημαντική. Είμαι εδώ μόνος και θυσιάζομαι. Επί έξι μήνες μπορώ να παίξω, αλλά δε θέλω να μείνω για μία ακόμη ολόκληρη σεζόν».
Ο Πιόλι τότε μου είπε: «Εντάξει, το σέβομαι».
Την επόμενη ημέρα μιλήσαμε ξανά και του είπα: «Αποφάσισα τελικά να αποσυρθώ. Ξέχνα το συμβόλαιο. Σε αυτήν την ηλικία δεν είναι σημαντικό».
«Τότε κάτι άλλαξε μέσα μου και δεν ήθελα να το μετανιώσω. Έτσι, κάλεσα αμέσως τη Μίλαν και τους ανακοίνωσα πως θα συνεχίσω. Όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ, έλεγα πως όταν φθάσω 35-36 ετών θα κρεμάσω τα παπούτσια μου».
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442