Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιούργκεν Κλοπ για Brexit : Ακόμα περιμένω την πρώτη θετική επίδρασή του

Γιούργκεν Κλοπ για Brexit : Ακόμα περιμένω την πρώτη θετική επίδρασή του

Ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στο Brexit και τόνισε πως περιμένει να δει την επίδρασή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε την απογοήτευσή του για τον αντίκτυπο του Brexit στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σχετικά με τους σκληρούς νέους κανόνες μεταγραφών που θα εφαρμόζονται από την 1η Ιανουαρίου.

Δε θα επιτρέπεται στους συλλόγους της Premier League να αποκτούν παίκτες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) χωρίς άδεια εργασίας, ενώ οι αλλοδαποί παίκτες κάτω των 18 ετών δεν μπορούν να μεταγράφονται καθόλου ως μέρος των κανονισμών μετά το Brexit.

«Περιμένω ακόμα το πρώτο πλεονέκτημα του Brexit που μπορεί να μου πει κάποιος» ανέφερε ο γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του στον Guardian.

«Τι βελτιώνεται πραγματικά μετά το Brexit; Προφανώς, δεν είναι δικό μου θέμα να κρίνω, αλλά ως ενδιαφερόμενο άτομο περιμένω μόνο την πρώτη θετική επίδραση του Brexit».

Ο Κλοπ πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν για να μειώσουν τον αντίκτυπο του Brexit στη βιομηχανία τους και τόνισε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν ακόμη πιο αυστηροί περιορισμοί, εάν δεν είχαν αγωνιστεί γι’ αυτό.

«Ο Μάικλ Έντουαρντς (αθλητικός διευθυντής του Λίβερπουλ) συμμετείχε σε πολλές από αυτές τις συζητήσεις και οι σύλλογοι αγωνίστηκαν αρκετά σκληρά για μια λύση, ένα είδος καλής λύσης ή όσο το δυνατόν καλύτερης» πρόσθεσε ο Κλοπ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024