Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν Χάθαγουεϊ : Οι δυσκολίες και τα μαθήματα της καραντίνας

Αν Χάθαγουεϊ : Οι δυσκολίες και τα μαθήματα της καραντίνας

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της την περίοδο της καραντίνας, τώρα που η ίδια και ο σύζυγος Άνταμ Σούλμαν είναι γονείς δύο παιδιών, αφού υποδέχτηκαν τον γιο τους Τζακ στα τέλη του 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «The Witches» αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της την περίοδο της καραντίνας, τώρα που η ίδια και ο σύζυγος Άνταμ Σούλμαν είναι γονείς δύο παιδιών, αφού υποδέχτηκαν τον γιο τους Τζακ στα τέλη του 2019.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Stellar της Daily Telegraph, ζητήθηκε από την Αν Χάθαγουεϊ να περιγράψει τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισε ως μητέρα.

Δημοσιεύτηκε από Stellar στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

She’s attracted criticism from a legion of ‘Hathahaters’, but the Oscar-winner exclusively reveals how she really feels about the public’s opinion of her.

Δημοσιεύτηκε από Stellar στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

«Κατά τη διάρκεια του lockdown; Μπορώ να βρίσω;

Το *** πλυντήριο!

Όμως, ξέρετε, είμαι πάντα διστακτική να τοποθετώ τα πράγματα στη σφαίρα των προκλήσεων, γιατί νομίζω ότι δίνει έναν τόνο. Ως μαμά, έχω βρει πολλές ευκαιρίες» υπογράμμισε η διάσημη ηθοποιός.

«Υπάρχει προφανώς μια διαδικασία εκμάθησης – πρέπει απλώς να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου γιατί αισθάνεσαι ότι κάνεις τα πάντα λάθος, ειδικά τις πρώτες μέρες.

Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια πρόκληση» πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ η Χάθαγουεϊ.

Όταν ρωτήθηκε για το πιο σημαντικό μάθημα που διδάχθηκε τους τελευταίους επτά μήνες, εν μέσω την πανδημίας του νέου κοροναϊού η  Αν Χάθαγουεϊ απάντησε: «Ο τρόπος που ζούμε και αγαπάμε είναι αυτό για το οποίο θα μας θυμούνται».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024