Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αχιλλέας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου - Κυβέρνηση και UEFA ακούν;

Ο Αχιλλέας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου – Κυβέρνηση και UEFA ακούν;

Κάθε καθυστέρηση για να παρέμβουν αποφασιστικά και να βάλουν τέλος στην αιχμαλωσία της Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επιχειρηματικά συμφέροντα είναι συνέργεια σε έγκλημα

Η αποκάλυψη του κ. Αχιλλέα Μπέου για τη συμφωνία Σαββίδη – Μελισσανίδη σχετικά με τον έλεγχο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ( το 16 πρόεδρο ο ΠΑΟΚ, το 20 η ΑΕΚ) έχει μια ιστορική, σχεδόν, αξία: επιβεβαιώνει με θεαματικό τρόπο σε ολόκληρη την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια τις υπόγειες, παρα- ποδοσφαιρικές διαδρομές και συμφωνίες συμφερόντων, μέσα από τις οποίες (με την πολιτική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και του Κοντονή) «κυριεύθηκε» η ΕΠΟ με αποκλειστικό σκοπό να ελεγχθεί προς όφελος των γνωστών «συμμάχων».

Ταυτόχρονα, γνωστοποιεί και στην εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση, που περί άλλα τυρβάζει σχετικά με το ποδόσφαιρο, ότι στο Πάρκο Γουδή και στην ισχυρότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας κυριαρχούν περίεργες συμφωνίες μεταξύ επιχειρηματιών του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ελέγχουν τις διαδικασίες εκλογής, προωθούν προς εκλογή άτομα υποταγμένα στους ίδιους με αντάλλαγμα δικά τους ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά οφέλη.

Περί αυτού πρόκειται και την εικόνα αυτή τίποτε και κανένας δεν μπορεί να την αλλάξει ή να περιορίσει την ένταση και την έκταση της επίδρασής της στις εξελίξεις.

Οι λόγοι για τους οποίους ο κ Μπέος προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή, δηλαδή στην επιβεβαίωση όσων όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα είτε γνώριζε από πρώτο χέρι είτε βάσιμα υποψιαζόταν, είναι δική του υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024