Νότινγκαμ : Η αστυνομία σταμάτησε πάρτι 200 φοιτητών στην εστία του πανεπιστημίου
Οι συμμετέχοντες σε ένα πάρτι φοιτητών προσπάθησαν να κρυφτούν στην κουζίνα καθώς η αστυνομία επέβαλε 38 πρόστιμα και καταδίκασε τις «εγωιστικές» ενέργειές τους.
Οι συμμετέχοντες σε ένα πάρτι φοιτητών προσπάθησαν να κρυφτούν στην κουζίνα καθώς η αστυνομία επέβαλε 38 πρόστιμα και καταδίκασε τις «εγωιστικές» ενέργειές τους.
Πάρτι στους διαδρόμους του πανεπιστημίου
Ο διοργανωτής του πάρτι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόστιμο έως 10.000 £ μετά τη διεξαγωγή της μεγάλης συγκέντρωσης, παρά το γεγονός ότι το δεύτερο lockdown είναι σε ισχύ.
Police break up a party of 200 rowdy students who flocked to a late-night rave at University of Nottingham halls of residence
via https://t.co/7Kl0OCajxX https://t.co/4tnmMlXrze— Michael Savage (@Michael06430667) November 30, 2020
Οι αξιωματικοί εξέδωσαν ποινές στον διοργανωτή, η οποία ήταν 19χρονη γυναίκα, και στους 37 προσκεκλημένους στο φοιτητικό πάρτι σε μια φοιτητική εστία στο Νότινγκαμ την Τρίτη το βράδυ 24 Νοεμβρίου.
Οι έρευνες συνεχίζονται για το περιστατικό, αφού κλήθηκαν αξιωματικοί στο δικαστήριο του Αγίου Πέτρου στο Ράντφορντ, στο Νόττιγχαμ, το Σάββατο το βράδυ.
Σοκαριστικό βίντεο έδειξε τεράστια πλήθη να χορεύουν με δυνατή μουσική προτού φύγουν στο μπροστινό μέρος της εστίας για να συνεχίσουν το πάρτι.
- De facto προσάρτηση: Νέα ισραηλινά μέτρα ενισχύουν τον έλεγχο και τους παράνομους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
- Κέρδος έναντι της Τέχνης – Ο Κόπολα παρέμεινε οραματιστής, οι Λούκας και Σπίλμπεργκ «εξαπατήθηκαν»
- Στέγαση: Πόσο επηρεάζει το κόστος της την καθημερινότητά μας – Αριθμοί που δείχνουν τη σκληρή πραγματικότητα
- Ο Πλεύρης «χειροκροτεί» τον Γεωργιάδη στη σκιά της τραγωδίας στη Χίο
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 3-2: Οι Κρητικοί πήραν τη ματσάρα πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (11/2)
- Λίβανος: Πολυκατοικία κατέρρευσε στην Τρίπολη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες
