Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : «Μπορούσαμε να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι»

Μαρτίνς : «Μπορούσαμε να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι»

Στις ευκαιρίες που είχε για να καθαρίσει και νωρίτερα το ματς στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Άρη ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της NOVA με τον Πορτογάλο προπονητή να τονίζει ότι θα μπορούσε να είχε καθαρίσει και νωρίτερα το ματς η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Δείχνουμε πως έχουμε μια ομάδα που τα δίνει όλα και δεν σταματάμε λεπτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε τους στόχους μας και παρά τα προβλήματα να βρίσκουμε τους τρόπους σα μεγάλη ομάδα να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν μπορούσε να καθαρίσει νωρίτερα το ματς: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα, στην τελευταία μπαλιά δεν τα καταφέρναμε, είχαμε ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν είχε ήττα και ξέραμε πόσο καλά μπορεί να παίξει».

Για τον Μπουχαλάκη: «Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι αξία έχει για εμάς. Μετά τα δύο γκολ πιστεύω πως θα μπορέσει να ξαναγίνει αυτό που ήταν γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς παρά το δύσκολο διάστημα που είχε».

Για τους Βρουσάι- Κάιπερς: «Δείχνουμε πως μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους και μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά και θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024