Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι ο ιός «δεν μεταδίδεται έξω», θυμίζοντας τη στάση και τις δηλώσεις του υπουργού τις ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι ο ιός «δεν μεταδίδεται έξω», θυμίζοντας τη στάση και τις δηλώσεις του υπουργού τις ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 13/11, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωνε: ‘Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια’. Λίγες ημέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα 27/11, ο ίδιος υπουργός, δήλωσε: ‘Δεν μεταδίδεται έξω στην ατμόσφαιρα ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους’», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν περιμέναμε τόσο θράσος

«Ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα το έχει διαπιστώσει όλη η χώρα» λέει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «Δεν περιμέναμε ωστόσο τόσο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη, ώστε να παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο ότι στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα, πέρα από παιχνίδια με την υγεία των πολιτών, και παιχνίδια με τις ίδιες τις ελευθερίες τους».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr