Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία και τις ελευθερίες των πολιτών

ΣΥΡΙΖΑ: Στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία και τις ελευθερίες των πολιτών

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι ο ιός «δεν μεταδίδεται έξω», θυμίζοντας τη στάση και τις δηλώσεις του υπουργού τις ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι ο ιός «δεν μεταδίδεται έξω», θυμίζοντας τη στάση και τις δηλώσεις του υπουργού τις ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 13/11, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωνε: ‘Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια’. Λίγες ημέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα 27/11, ο ίδιος υπουργός, δήλωσε: ‘Δεν μεταδίδεται έξω στην ατμόσφαιρα ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους’», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν περιμέναμε τόσο θράσος

«Ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα το έχει διαπιστώσει όλη η χώρα» λέει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «Δεν περιμέναμε ωστόσο τόσο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη, ώστε να παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο ότι στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα, πέρα από παιχνίδια με την υγεία των πολιτών, και παιχνίδια με τις ίδιες τις ελευθερίες τους».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024