Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Χρυσοχοΐδης : Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους - Σαρωτικοί έλεγχοι

Κοροναϊός – Χρυσοχοΐδης : Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους – Σαρωτικοί έλεγχοι

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και μίλησε για σαρωτικούς και εντατικούς ελέγχους από την αστυνομία για την τήρηση των νέων μέτρων για τον κοροναϊό

Σαρωτικούς και εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων προανήγγειλε και μάλιστα σε μακάβριους τόνους ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η αστυνομία θα είναι παντού

«Όλη η αστυνομία θα είναι στο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους».

«Θα είμαστε παντού» διεμήνυσε ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στο «ρόλο» και την «αποστολή» της ΕΛΑΣ ζητώντας «συμμόρφωση» και χαρακτηρίζοντας την «ανυπακοή» ως «ανεύθυνη και παράνομη πράξη».

Μάλιστα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί η μετάβαση από «κόκκινες» περιοχές σε «κίτρινες». «Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό για διασκέδαση δεν θα γίνουν ανεκτές».

Όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί «γιατί διαφορετικά θα κλείσει ολόκληρη η Ελλάδα»

Αναφερόμενος τους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο 24ωρο ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για 48000 ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία και 1900 παραβάσεις για χρήση μάσκας και αποστάσεις, ενώ ελέγχθησαν 3600 μαγαζιά και καταγράφηκαν 254 παραβάσεις.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024