Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία στο ΠΑΓΝΗ : Με κοροναϊό δύο έγκυες και γιατρός - Κλινική covid-19 η Παθολογική

Ανησυχία στο ΠΑΓΝΗ : Με κοροναϊό δύο έγκυες και γιατρός – Κλινική covid-19 η Παθολογική

Ανησυχία επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), μετά τον εντοπισμό δύο εγκύων και γιατρού με κοροναϊό. Σε Κλινική Covid-19 μετατράπηκε η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Ανησυχία επικρατεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), μετά τον εντοπισμό δύο εγκύων και γιατρού με κοροναϊό.

Σε καραντίνα γιατροί και νησηλευτές

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η μια έγκυος γνώριζε ότι ήταν θετική στον κοροναϊό και μεταφέρθηκε από ιδιωτικό κέντρο, πριν μερικές ημέρες, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο για να γεννήσει.

Στη δεύτερη περίπτωση, ωστόσο, η έγκυος που μεταφέρθηκε επίσης για να γεννήσει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ήταν θετική στον κοροναϊό, αλλά δεν το γνώριζε.

Γιατροί και νοσηλευτές που δεν ήταν υποψιασμένοι και ήρθαν σε επαφή με την έγκυο μπήκαν σε προληπτική καραντίνα.

Επίσης, άλλο ένα κρούσμα εντοπίστηκε μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα πρόκειται για ειδικευόμενη γιατρό. Υπεβλήθη σε τεστ, βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι της χωρίς ωστόσο να νοσεί.

Στο μεταξύ, λόγω αύξησης των κρουσμάτων, η Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετατράπηκε χθες σε Κλινική Covid-19, ενώ οι ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στην Κλινική ΩΡΛ.

Δύο αεροδιακομιδές

Με βάση τα επίσημα στοιχεία, στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κοροναϊού του ΠΑΓΝΗ, μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης, νοσηλεύονταν 20 ασθενείς με covid-19, στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κοροναϊού ΙΙ, νοσηλεύονταν 5 ασθενείς και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο σύνολο των ασθενών covid-19 και μη covid-19 νοσηλεύονταν 17 άτομα.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγιναν και δύο αεροδιακομιδές. Μεταφέρθηκαν στην Κρήτη δύο ασθενείς, ο ένας από Λήμνο και ο δεύτερος από τη Ρόδο. Και οι δύο εισήχθησαν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: neakriti.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024