Απίστευτες εικόνες συνωστισμού εν μέσω κοροναϊού καταγράφονται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, το οποίο επίσης πλήττεται από την πανδημία.

Σήμα κινδύνου

Πολίτες εκπέμπουν σήμα κινδύνου από την αίθουσα αναχωρήσεων όπου βρέθηκαν και έστειλαν τις φωτογραφίες τους στο neakriti.gr.

Καταγγέλλουν ότι δεν τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα και κυρίως οι αποστάσεις, τη στιγμή που υπάρχει έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας προκαλώντας έντονη ανησυχία σε ειδικούς και πολίτες.

Την κατάσταση επιβαρύνει και η ήδη γνωστή στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που πραγματοποιείται στα αεροδρόμια της χώρας, με αποτέλεσμα η αναμονή στις αίθουσες του αεροδρομίου να ξεπερνά τις 2 ώρες, χωρίς όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες να έχει ληφθεί μέριμνα για τις αποστάσεις.

Εκνευρισμός και αψιμαχίες

Με τα νεύρα των επιβατών «έπαιξαν» και οι υπεύθυνοι του αεροδρόμιου, καθώς οι καθυστερήσεις στις πτήσεις από ορισμένες εταιρείες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούσαν τις τρεις ώρες, με αποτέλεσμα να εμπλέκονται σε αψιμαχίες υπάλληλοι του αεροδρομίου με τους υπαλλήλους αεροπορικών εταιρειών.

Ο λόγος φυσικά ήταν ότι ενώ γνώριζαν για τις μεγάλες καθυστερήσεις που θα ελάμβαναν χώρα, εγκλώβισαν τους επιβάτες μέσα στο αεροδρόμιο και δεν άνοιγαν τις αίθουσες να αραιώσει ο κόσμος και να μην είναι ο ένας… πάνω στον άλλον.

Την ίδια ταλαιπωρία υπέστη και η αποστολή του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» για να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Απορίας άξιο είναι πως κανένας υπεύθυνος δεν βρέθηκε στο σημείο, ώστε να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα, την ώρα που στη χώρα μας αυξάνονται τα κρούσματα και ενώ η κυβέρνηση επαναφέρει μέτρα περιορισμού εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Χθες ανακοινώθηκαν 438 νέα κρούσματα στη χώρα μας με τα 7 να εντοπίζονται στην Κρήτη, ενώ κρούσματα εντοπίστηκαν και σε σχολεία του Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο