Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό πολλές φορές, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που ακούει στο όνομα Lainey Molnar σχεδιάζει και γράφει για την ίδια και για τις γυναίκες του κόσμου.

Κάθε της ανάρτηση στο Instagram account της μοιάζει με ένα ραβασάκι ελπίδας και ουσίας. Πολλές σκέψεις μας που, παρά την ανοιχτωσιά των καιρών, μπορεί να μην μπορούμε όλες να εκφράσουμε το ίδιο εύγλωττα και θαρρετά βρίσκουν την τέλεια αποτύπωση. Από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο σπουδαία που μας απασχολούν, η Molnar πιάνει τον παλμό της εποχής της και δεν αποκλείει καμία γυναίκα.

Κάποιες μπορεί να είναι ευτυχισμένες ως μητέρες, κάποιες όχι. Άλλες, βρήκαν το πάτημά τους χάρη σε έναν γάμο, άλλες χάρη σε ένα κατοικίδιο. Για ορισμένες, ένα ποτήρι κρασί και ένα κομμάτι πίτσα είναι πιο σημαντικά αγαθά από έναν σύντροφο. Για όλες που έχουμε μακριά μαλλιά ισχύει ότι, κάνοντας μπάνιο…

Σε μια εποχή που ο φεμινισμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης γυναικείας σκέψης, ως πρίσμα, αλλά και ως αφετηρία, η Lainey είναι συμφιλιωμένη με το σώμα της, την σεξουαλικότητά της, την έμμηνο ρύση της, τις δύσκολες στιγμές της ως ανθρώπου και ως γυναίκας, γενικώς.

Δεν παραλείπει και πιο τολμηρά σχόλια, όπως το ότι μια γυναίκα έχει δικαίωμα να φορά ό, τι θέλει και να είναι ή/και να νιώθει το ίδιο δυνατή.