Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε τον βαθμό η Έλτσε (1-1)

Πήρε τον βαθμό η Έλτσε (1-1)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Λεβάντε και Έλτσε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Λεβάντε και Έλτσε, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους, καθώς παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ, από την μεριά της, η Έλτσε, βρίσκεται μία «ανάσα» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Λεβάντε μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της. Η Έλτσε από την άλλη, κρατούσε παθητικό ρόλο και περισσότερο περίμενε την αντεπίθεση και όχι την κατοχή. Πάντως, η μπάλα πήγαινε σε όλο το γήπεδο, με τις δύο ομάδες να πιέζουν την κάθε φάση.

Τελικά, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα βρουν πρώτοι δίχτυα. Ο Γκονζάλο Μελέρο πήδηξε πιο ψηλά από όλους, στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Χοσέ Καμπάνια και έβαλε τη Λεβάντε μπροστά στο σκορ, στο 12ο λεπτό. Αυτό είναι το 2ο γκολ του 26χρονου μέσου στη φετινή σεζόν.

Η Έλτσε προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Λεβάντε δεν σταμάτησε την πίεση για ένα δεύτερο τέρμα. Μπορεί αμφότερες να προσπάθησαν, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και αποφασιστικά για την ισοφάριση. Μετά από αρκετά λεπτά πίεσης, το πολυπόθητο γκολ ήρθε, στο 64ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μορέντε θα εκμεταλλευτεί την κακή έξοδο στο φάουλ της Έλτσε και με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

Όπως ήταν λογικό, και οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να ανοιχτούν περισσότερο και να βρουν το γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα, η Λεβάντε έδειχνε πως αφυπνίστηκε από την ισοφάριση και κυνηγούσε απεγνωσμένα ένα τέρμα. Η Έλτσε, από την μεριά της, συνέχιζε να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις, καθώς ήταν το δυνατό της σημείο.

Τελικά, δεν υπήρξε άλλο τέρμα και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το σκορ αφήνει τη Λεβάντε με το… παράπονο καθώς παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού και έχει μόλις μία νίκη σε 10 αγωνιστικές. Από την άλλη, η Έλτσε πήρε ένα σημαντικό βαθμό και συνεχίσει να βρίσκεται μία «ανάσα» από τις θέσεις της Ευρώπης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024