Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown : Αγνόησαν τα μέτρα και έστησαν γλέντι

Lockdown : Αγνόησαν τα μέτρα και έστησαν γλέντι

Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, επαγγελματίες που έχουν ανοιχτά τα καταστήματά τους και εξυπηρετούν ανάγκες πολιτών.

Κορονο-πάρτι με κλαρίνα έστησαν κάποιοι ανεύθυνοι στη Μαγνησία, αγνοώντας τα μέτρα αλλά και τα χιλιάδες κρούσματα κοροναϊού.

Όπως αναφέρει για τη Μαγνησία το e-thessalia.gr, μία παρέα που ξεπερνούσε τα 10 άτομα έκαναν γλέντι με… ψητά και κλαρίνα. Το “πανηγύρι” στήθηκε σε καλύβι στην περιοχή Σαριγκιόλ του Βελεστίνου και μάλιστα, μεταδόθηκε live από το Facebook από έναν συμμετέχοντα κτηνοτρόφο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φίλοι των συγκεντρωμένων τους “αποθέωναν” με σχόλια κάτω από το βίντεο στο Facebook για την απόφαση να στήσουν γλέντι.

Από τους συμμετέχοντες στο βίντεο διακρίνονται – σύμφωνα πάντα με το e-thessalia.gr – πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, επαγγελματίες που έχουν ανοιχτά τα καταστήματά τους και εξυπηρετούν ανάγκες πολιτών.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, υπήρχαν συμμετέχοντες που έχουν φιλικά πρόσωπα να βρίσκονται σε καραντίνα καθώς νοσούν με κοροναϊό.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024