Ακόμα χειρότερα ... αυτοί οι φοιτητές αναμένεται να ταξιδέψουν σπίτι για τις διακοπές τους και θα μπορούσαν ενδεχομένως να διαδώσουν τον ιό σε όλην τη χώρα

Η γυναικεία αδελφότητα Κάππα Δέλτα ακύρωσε το πάρτυ στις 11 η ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της αδελφότητας ανέφερε ότι ακύρωσε την εκδήλωση λόγω ανησυχιών για «την υγεία και την ασφάλεια της κοινότητας των πανεπιστημίων μας, των επισκεπτών και των μελών μας».

Η ακύρωση έρχεται μια εβδομάδα αφότου το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε άδεια για το ποτό. Είναι ενδιαφέρον … Η κόρη του δήμαρχου Tuscaloosa Walt Maddox είναι μέλος της αδελφότητας.

Οι απαράδεκτες κινήσεις εν μέσω πανδημίας

Αυτές οι γιορτές των Ευχαριστιών μπορεί να έρθουν κατά μία έννοια μαζί και με τον COVID-19, αφού ένα πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα πήρε το ΟΚ για να κάνει ένα τεράστιο, γεμάτο κόσμο πάρτι, πριν τις διακοπές.

Η αδελφότητα Κάππα Δέλτα στην Tuscaloosa ετοιμαζόταν να κάνει πάρτυ την Τρίτη το βράδυ στο Black Warrior Farms των 14 στρεμμάτων, χάρη κυρίως στο δημοτικό συμβούλιο που έδωσε στην εκδήλωση έγκριση με  4-2 ψήφους την περασμένη εβδομάδα.

Ο συντονιστής του πάρτι το διακιολόγησε με αυτόν τον τρόπο – οι 600 επισκέπτες ΔΕ θα φτάσουν ταυτόχρονα και θα μεταφερθούν σε 3 δόσεις … κάθε δόσηθα είχε 200 άτομα. Όλοι θα είχαν θερμομετρηθοεί πριν μπούν στα ναυλωμένα λεωφορεία και όλοι οι συμμετέχοντες αναμενόταν – δεν είχαν εντολή – να φορούν μάσκες στο υπαίθριο πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχολή ζήτησε επίσης από την αδελφότητα να περιλαμβάνει ένα διάλειμμα 30 λεπτών μεταξύ της άφιξης / αναχώρησης κάθε ομάδας και να απολυμάνουν τραπέζια και καρέκλες στο χώρο.

Πρέπει επίσης να περιορίσουν την πληρότητα στα λεωφορεία στο 50 τοις εκατό.

Αντιδράσεις για τους πιθανούς κινδύνους

Έτσι, θα χρειαστούν πολλά λεωφορεία. Όμως, παρόλο που η εκδήλωση κάνει τον «ρόλο της» για την εφαρμογή πρωτοκόλλων ασφαλείας … το κόμμα – και η έγκριση του δημοτικού συμβουλίου – δέχεται «φωτιά» από ντόπιους, ιατρικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους πανεπιστημίου μετά από 76 νέες διανυκτερεύσεις.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές …. υπήρξε μια πρόσφατη αύξηση στην κομητεία Tuscaloosa, όπου υπήρχαν 11.886 επιβεβαιωμένα κρούσματα και σχεδόν 150 θάνατοι.

Ακόμα χειρότερα … αυτοί οι φοιτητές αναμένεται να ταξιδέψουν σπίτι για τις διακοπές τους και θα μπορούσαν ενδεχομένως να διαδώσουν τον ιό σε όλην τη χώρα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr