GNTM: Τι αποκάλυψε ο Σήφης για τη σχέση του με την Μαρινέλα
To νεαρό μοντέλο από την Κρήτη μιλάει για τη σχέση του με τη Μαρινέλα
O νεαρός Σήφης Φαραντάκης από την Κρήτη, είναι ένα από τα μοντέλα που αποχώρησε από το GNTΜ, καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη λήψη του.
Ο παίκτης από την Κρήτη δεν είχε πολύ καλή επίδοση μαζί με τον Ανδρέα, με τον οποίον ήταν ζευγάρι στη δοκιμασία και εγκατέλειψε με συγκίνηση το ριάλιτι μοντέλων , στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/11)
Λίγο μετά την αποχώρησή του ο Σήφης Φαραντάκης, μίλησε την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μέσω Skype και μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα, η οποία ήταν η επόμενη παίκτρια που αποχαιρέτησε το όνειρο για τη νίκη στο φετινό GNTM, καθώς αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης (17/11).
«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι.
Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Σήφης Φαραντάκης:
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Όταν ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του πριν από ένα χρόνο
- Ιράν: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει
- Το Lancet προειδοποιεί πως η «επίθεση Κένεντι στην επιστήμη μπορεί να χρειαστεί γενιές να αναστραφεί»



