Βίντεο : 81χρονος παίζει ακορντεόν στη σύζυγό του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Ένας 81χρονος στην πόλη Castel San Giovanni της Βόρειας Ιταλίας έστησε ένα μικρό σόλο για ακορντεόν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η σύζυγός του.
Ένας 81χρονος στην πόλη Castel San Giovanni της Βόρειας Ιταλίας έστησε ένα μικρό σόλο για ακορντεόν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η σύζυγός του.
Το νοσοκομείο δεν είναι για ασθενείς Covid-19 αλλά λόγω των περιορισμών και των αυστηρών μέτρων, ο Stefano δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της.
Στο βίντεο, που ήδη έχει γίνει viral στο Facebook, ο Stefano Bozzini παίζει ακορντεόν στον δρόμο έξω από το νοσοκομείο.
Ο 81χρονος Stefano Bozzini έχει πάρει ένα σκαμπό και στέκεται έξω από το παράθυρο στο προαύλιο του νοσοκομείου, παίζοντας το ακορντεόν και τραγουδώντας τα αγαπημένα τραγούδια της συντρόφου του Carla Sacchi, η οποία τον παρακολουθεί από το παράθυρο του δωματίου της.
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Άμλετ (machine) των Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Χάινερ Μύλλερ: Επιπλέον παραστάσεις έως τις 2/6
- Aγορά εργασίας: Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αναξιοποίητο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- «Τυφώνας σε μπουκάλι» ή αλλιώς η «Γαλάζια Πατρίδα» με όρους πολιτικής σκοπιμότητας
- Ηλιούπολη: Ανείπωτη θλίψη και για τη δεύτερη 17χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της
- Τα μέτωπα της Ryanair από την Ελλάδα μέχρι τη Γερμανία
- Πόσα βήματα την ημέρα βοηθούν στο αδυνάτισμα;
- Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο και γιατί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442