Ολυμπιακός : «Καθαρή» η μαγνητική του Μασούρα
Ηρέμησαν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Μασούρας δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο. Πότε μπαίνει ξανά στις προπονήσεις.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανησύχησαν το βράδυ της Τρίτης. Η είδηση ότι ο Γιώργος Μασούρας γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Εθνικής, σήμανε συναγερμό, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να κινητοποιούνται άμεσα, ώστε να ενημερωθούν τι ακριβώς είχε συμβεί.
Ο γιατρός της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού, Χρήστος Θέος, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδος, ώστε ο διεθνής εξτρέμ να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο, για να κάνει μαγνητική και να φανεί εάν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά.
Εν τέλει, τα νέα ήταν ανακουφιστικά. Καθώς από τη μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Μασουρας δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός λόγος ανησυχίας. Ο αστράγαλός του δεξιού του ποδιού παραμένει πρησμένος, αλλά δεν πρόκειται για έναν τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσεις για αρκετές ημέρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 26χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, θα είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις σε μία με δύο ημέρες.
Από τη στιγμή που το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, ο Μασούρας δεν θα επιστρέψει στο Ρέντη, αλλά θα παραμείνει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ώστε να βοηθήσει την Εθνική στα δύο τελευταία παιχνίδια της στους ομίλους του Nations League, με αντιπάλους τη Μολδαβία (15/11) στο Κισινάου και τη Σλοβενία (18/11) στην Τούμπα.
Ο ποδοσφαιριστής κάνει θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, αλλά τη μαγνητική τομογραφία την είδε και ο γιατρός του Ολυμπιακού, ο οποίος επίσης έχει δώσει οδηγίες στον Μασούρα, για το τι πρέπει να κάνει, για να μην επιβαρυνθεί το πόδι του και να μπορέσει να αγωνιστεί.
- Νέα διάκριση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: Προπονητής της χρονιάς στη Stoiximan GBL
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Sky Sports: «Τέλος ο Νάγκελσμαν την Εθνική ομάδα της Γερμανίας – Αναλαμβάνει ο Κλοπ»
- Χτίζοντας (ξανά) τα ιερά του football (pics+vids)
- «Πετάει» για Ολλανδία ο Ολυμπιακός – Ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)











































![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442