Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χασάν βγάζει «φωτογραφίες» τίτλου για τον Ολυμπιακό

Ο Χασάν βγάζει «φωτογραφίες» τίτλου για τον Ολυμπιακό

Ο Χασάν βάζει φαρδιά – πλατιά την «υπογραφή» του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν για τον Ολυμπιακό και είναι αξιοσημείωτη η επιθετική συνεισφορά του Αιγύπτιου σέντερ φορ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε τονίσει πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πως αν μια ομάδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν, πρέπει να παίρνει τη νίκη σε τέτοια δύσκολα ματς.

Οι πρωταθλητές έσπασαν το «μπλόκο» με τη νίκη τους επί του ΟΦΗ (2-0) και ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με την επικράτηση της ομάδας του.

Και δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών που χαροποιεί τον έμπειρο τεχνικό. Είναι πολλά στοιχεία που κάνουν τον Μαρτίνς χαρούμενο, αλλά θ’ αναφερθούμε σ’ αυτά μετά το στόρι με τον Χασάν.

Ο Αιγύπτιος εξελίσσεται σε ηγετική μορφή της ομάδας του λιμανιού, έχοντας πετύχει πολύ σημαντικά γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι αυτός που σημείωσε το γκολ της νίκης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μαρσέιγ, είναι αυτός που «ξεκλείδωσε» το ματς και στο Ηράκλειο.

Ο Χασάν βάζει φαρδιά – πλατιά την «υπογραφή» του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν για τον Ολυμπιακό και είναι αξιοσημείωτη η επιθετική συνεισφορά του Αιγύπτιου σέντερ φορ.

Ο διεθνής στράικερ «ποζάρει» με χαμόγελο μετά από κάθε γκολ που πετυχαίνει και μ’ αυτή την πόζα…τρελαίνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά ότι ο Αφρικανός στράικερ δικαιούται περισσότερο χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε τον έβαλε βασικό κόντρα στον ΟΦΗ.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για έναν προπονητή να ξέρει πως μπορεί να στηριχθεί και στον σέντερ φορ που θεωρείται αναπληρωματικός και είναι πολυτέλεια για τον Μαρτίνς να έχει σαν δεύτερη επιλογή έναν στράικερ με τις ικανότητες του Αιγύπτιου στο γκολ.

Ο Χασάν κάνει την δουλειά του και μάλιστα με το παραπάνω και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που έχει στο ρόστερ του έναν στράικερ που μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την μία, όταν θα βρεθεί σε θέση βολής στην περιοχή.

Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας η εξαιρετική ικανότητα του Χασάν να σκοράρει με κεφαλιές και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ είναι ενδεικτικό του χαρίσματος του Αιγύπτιου.

Ο τρόπος που ξεμαρκάρεται στην περιοχή ο Χασάν είναι για… σεμινάριο και το έκανε τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο ματς με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν έκανε την σωστή κίνηση για να βρεθεί μόνος σε θέση βολής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Πάμε όμως να δούμε και τα άλλα καλά νέα για τον Μαρτίνς από το χθεσινό παιχνίδι,

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή παρουσία του Φορτούνη, στην «επιστροφή» του διεθνούς άσου στις καλές εμφανίσεις.

Ο Φορτούνης μπήκε στο ματς στο 78’ και κατάφερε να κάνει ωραία πράγματα στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Κατ’ αρχάς είχε την δημιουργία στο δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων με το κλέψιμο της μπάλας και την ασίστ στον Μασούρα.

Είχε όμως κι άλλες πολλές καλές στιγμής στα είκοσι περίπου λεπτά που αγωνίστηκε και είναι προφανές πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι «εδώ» και θα έχει σημαντικό ρόλο στην πορεία των πρωταθλητών και την φετινή σεζόν.

Είναι επίσης σημαντικό να εστιάσουμε στην καλή εμφάνιση του Καμαρά, καθώς ο διεθνής μεσοαμυντικός ανέβασε ρυθμούς κι αυτό ικανοποίησε τον Μαρτίνς.

Ο Μπρούμα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί με την καλή ψυχολογία για τα δύο μεγάλα ματς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και για τον μεγάλο αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο φαληρικό γήπεδο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024