«Πάμε Δανάη!»: Το συγκινητικό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, για τα γενέθλιά της
Θέτοντας σε… κίνδυνο τη ζωή της, η «δική μας» Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ότι σήμερα, Παρασκευή, έχει γενέθλια η μητέρα της και αγαπημένη ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου, στέλνοντάς της γλυκές ευχές
Θέτοντας σε… κίνδυνο τη ζωή της, η «δική μας» Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ότι σήμερα, Παρασκευή, έχει γενέθλια η μητέρα της και αγαπημένη ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου, στέλνοντάς της γλυκές ευχές!
«Για κάποιους είναι η Βίκυ αλλά για εμένα είναι η μαμά μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάποιοι άνθρωποι μετά από πολλές δυσκολίες, παραμένουν τόσο ωραίοι άνθρωποι. Η μαμά είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είναι μαμά μου. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα και με καμία μαμά στον κόσμο, γιατί είναι ο άνθρωπος που μου έχει μάθει στα δύσκολα να συνεχίζω, να μην ακούω τα στραβά, να είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη, να δίνω», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.
«Είναι ένας άνθρωπος που νομίζω ότι δε δουλεύει για να έχει λεφτά. Δουλεύει για να έχει και να δίνει, και να κάνει καλές πράξεις, και να βοηθάει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και να μας μεταδίδουν κάτι. Νομίζω ότι η μαμά μου έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο για να μεταδώσει χαρά, και ενσυναίσθηση και αγάπη. Να τη χαίρομαι! Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για όλα. Είναι σπουδαία», συμπλήρωσε η ίδια, γεμάτη τρυφερότητα.
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
- IRIS Expands Limits for Instant Mobile Payments in Greece
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκινούν εκ νέου οι συνεδριάσεις – Εξετάζεται η περίοδος 2015 – 2019
- Εκνευρισμένος ο Εμπαπέ: Είπε στους συμπαίκτες να φύγουν από την απονομή και να μην κάνουν pasillo στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Ο σχεδιαστής μόδας των 90s, Ισαάκ Μιζράχι, λέει ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τα «ωραιότερα οπίσθια στον χώρο του θεάματος»
- Πάτρα: Αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης