Lockdown : Κλείνουν πριν ανοίξουν τα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα είδη
Tα εποχικά καταστήματα θα αναγκαστούν να κλείσουν πριν ανοίξουν. Άγνωστο παραμένει το αν θα αποζημιωθούν.
Σύγχυση και αγωνία σε επιχειρηματίες φέρνει το νέο lockdown, μέσω του οποίου η κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει φρένο στην εκθετική αύξηση της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα.
Ωστόσο, υπάρχουν επιχειρήσεις, όπως οι εποχικές, οι οποίες, τη στιγμή που περίμεναν να δουλέψουν, έκλεισαν.
Τέτοιες επιχειρήσεις είναι και αυτές που πωλούν χριστουγεννιάτικα ήδη.
Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε με τον Αντώνη Παυλουδάκη, ο οποίος διατηρεί τέτοιο κατάστημα στην Φιλοθέη.
«Είναι λυπηρό αυτό που βιώνουμε όλοι. Το κόστος εμπορευμάτων θα απαξιωθεί. Τα e-shop βοηθάνε, αλλά ο κόσμος δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα» σημείωσε.
Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν ενημερωθήκαμε ότι θα γίνει lockdown. Δεν ξέρουμε αν και πως θα αποζημιωθούμε» πρόσθεσε, λέγοντας ότι η εν λόγω περιπέτεια θα πάει πίσω οικονομικά τις επιχειρήσεις.
- Παναγιώτης Δουδωνής: Έξι προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο
- AEK: Η 11άδα που ανακοίνωσε ο Νίκολιτς για τον επαναληπτικό με την Τσέλιε
- Disney: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των Lilo & Stitch 2 και Incredibles 3
- Τέσσερις νέοι θάνατοι από covid και ένας από γρίπη – Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ
- Αταμάν: «Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή, αλλά έχουμε χρόνο και ποιότητα για να το αλλάξουμε»
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Χωρίς συμφωνία για την Ουκρανία – Βέτο Όρμπαν στο δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ

