Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμναστική στο σπίτι με την βοήθεια τριών youtube channels

Γυμναστική στο σπίτι με την βοήθεια τριών youtube channels

Ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα είναι καλύτερα από το τίποτα. Πάρτε την βοήθεια και την ώθηση που σας λείπει από αυτά τα τρία youtube κανάλια και βάλτε μπρος!

Η αμέλεια της σωματικής μας κατάστασης οδηγεί σε πεσμένη ψυχολογία και κακή διάθεση. Ακόμα κι αν βαριόμαστε να κάνουμε γυμναστική -ναι, συμβαίνει σε πολλούς-, υπάρχουν σήμερα σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι και τεχνικές ώστε να μας φανεί κατά τι πιο ενδιαφέρουσα η διαδικασία άσκησης.

Ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα είναι καλύτερα από το τίποτα. Πάρτε την βοήθεια και την ώθηση που σας λείπει από αυτά τα τρία youtube κανάλια και βάλτε μπρος!

Mr and Mrs muscle

Αν σε ενδιαφέρει το HIIT το εν λόγω ζευγάρι γυμναστών είναι αυτό που αναζητάς. Έχουν δημιουργήσει ολοκληρωμένες προπονήσεις για κάθε σημαντική ομάδα μυών ενώ δίνουν σημασία ακόμα και στους δευτερεύοντες μύες.

Τις προπονήσεις τους χαρακτηρίζει η υψηλή ένταση που οδηγεί σε καύση πολλών θερμίδων και αύξηση των ενεργειακών μας επιπέδων.

Popsugar Fitness

Ένα από τα κανάλια στο YouTube με την μεγαλύτερη ποικιλία σε προγράμματα γυμναστικής και γυμναστές. Περιλαμβάνει κατηγορία για άσκηση χωρίς εξοπλισμό ή βαράκια με προπονήσεις για αρχάριους, προπονήσεις υψηλής έντασης, και βίντεο που στοχεύουν σε συγκεκριμένους μυς. Κατάλληλο ακόμα και για έμπειρους στην γυμναστική χρήστες.

Homefitness.gr

Το προτιμούν χιλιάδες subscribers για την συντομία των βίντεο, την ευκολία των ασκήσεων και την μεγάλη ποικιλία στα προγράμματα σύσφιξης και ενδυνάμωσης που έχει, τα οποία αφορούν κυρίως απλούς και καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να παραμένουν ενεργοί με ευχάριστο, όσο γίνεται τρόπο, από την άνεση του σπιτιού τους.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024