Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρομακτική Λίβερπουλ… διέλυσε την Αταλάντα – Απέδρασε από τη Δανία ο Άγιαξ

Τρομακτική Λίβερπουλ… διέλυσε την Αταλάντα – Απέδρασε από τη Δανία ο Άγιαξ

Ανεπανάληπτο πάρτι της Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο! Οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν ότι ήθελαν την Αταλάντα και με τον Ζότα να σημειώνει χατ τρικ, πέρασαν σαν… σίφουνας (0-5) από το Gewiss Stadium. Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Αίαντας των πολλών απουσιών έφυγε με το τρίποντο (1-2) από την έδρα της Μίντιλαντ.

Λίβερπουλ από άλλον… πλανήτη! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ισοπέδωσε (0-5) εκτός έδρας την Αταλάντα, με τον Ντιόγκο Ζότα να κάνει… παπάδες. Οι Reds έκαναν ότι ήθελαν τους Μπεργκαμάσκι, ο Πορτογάλος σημείωσε χατ τρικ και η Λίβερπουλ έφυγε με τους τρεις πόντους από το Gewiss Stadium. 3/3 για τους πρωταθλητές Αγγλίας, που έχουν αγκαλιάσει πλέον την πρωτιά του ομίλου.

Στο άλλο ματς, ο Άγιαξ δεν πτοήθηκε από τις πολλές απουσίες και με τον Τάντιτς μπροστάρη έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μίντιλαντ. Στους τέσσερις πόντους ο Αίαντας, όσους έχει και η Αταλάντα, στο… μηδέν οι Δανοί.

Αταλάντα-Λίβερπουλ 0-5

Η εμφάνιση της Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο ήταν εκκωφαντική, με τον… χορό τον γκολ να ανοίγει ο εκπληκτικός Ζότα στο 16ο λεπτό. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ του πέρασε την κάθετη και ο Πορτογάλος έσκαψε ωραία μπροστά από τον Σπορτιέλο για το 0-1. Στο 33′ η Λίβερπουλ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Γκόμες να βγάζει μακρινή μπαλιά για τον Ζότα που έκανε υπέροχο κατέβασμα και σουτ μέσα από την περιοχή για το 0-2.

Η ομάδα του Κλοπ μπήκε… φορτσάτη και στο δεύτερο μέρος, με τον Σαλάχ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με υπέροχο πλασέ. Στο 49΄, το κοντέρ έγραψε… τέσσερα, με τον Μανέ να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 54′  οι πρωταθλητές Αγγλίας διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, με τον Μανέ να πετά στο χώρο για τον Ζότα που πρόλαβε την έξοδο του Σπορτιέλο και σε κενή εστία πέτυχε το τρίτο του προσωπικό τέρμα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τόλοϊ, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Χατεμπόερ (82′ Ντεπάολι), Πάσαλιτς (63′ Μαλινόσκι), Φρόιλερ, Μοχίκα (81′ Ρουγκέρι), Πάπου Γκόμες (81′ Λάμερς), Μουριέλ (53′ Πεσίνα), Ζαπάτα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (82′ Νέκο Γουίλιαμς), Γκόμες, Ράις Γουίλιαμς, Ρόμπερτσον (65′ Ναμπί Κεϊτά), Χέντερσον (65′ Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ (82′ Τσιμίκας), Κέρτις Τζόουνς, Σαλάχ, Ζότα (65′ Φιρμίνο), Μανέ

Μίντιλαντ-Άγιαξ 1-2

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά έκανε το καθήκον του.  Ο Άγιαξ πέρασε με 1-2 από την «Arena Herning» και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου, όπου συγκατοικεί με την Αταλάντα.

Η Μίντιλαντ το πάλεψε αρκετά, αλλά ο Αίαντας μπήκε στο ματς με το πόδι πατημένο στο… γκάζι. Μόλις στα 48 δευτερόλεπτα, ο Τάντιτς πέρασε στον Άντονι κι αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 13ο λεπτό, οι Ολλανδοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τάντιτς. Ο Σέρβος επιθετικός με έμμεσο στο ύψος της μικρής περιοχής, εκτέλεσε για το 0-2.

Στο 18′ η Μίντιλαντ μείωσε με τον Ντέγερ που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

Οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες στη συνέχεια του ματς, με το 1-2 όμως να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Άντερσεν, Άντερσον (64′ Κόολς), Σβιατσένκο, Σολτς (60′ Έντσον Άλβαρεθ), Παουλίνιο, Ονιέκα, Καγιούστε (81′ Εβάντερ), Ντρέγερ (75′ Κράεφ), Σίστο, Μαμπίλ, Κάμπα (81′ Βίμπε)

ΑΓΙΑΞ: Ονάνα, Μαζράουι (77′ Κλάιμπερ), Σχουρς, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Εκελεκάμπ (45′ Κλάασεν), Λισάντρο Μαρτίνεθ, Γκράβενμπερτχ, Άντονι (90′ Λασινά Τραορέ), Πρόμες, Τάντιτς

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024