Αυστρία : «Εν κινήσει οι δράστες» – Ανθρωποκυνηγητό για την εξουδετέρωσή τους
Αρκετοί από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βιέννη διαφεύγουν τη σύλληψη και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για την εξουδετέρωσή τους.
Αρκετοί από τους φερόμενους ως δράστες αυτής που η κυβέρνηση της Αυστρίας αποκαλεί τρομοκρατική ενέργεια στη Βιέννη διαφεύγουν τη σύλληψη και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό, δήλωσε περί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (τοπική ώρα· 01:00 ώρα Ελλάδας) ο αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νιχάμερ.
Να παραμείνουν στα σπίτια τους
«Συνενώσαμε διάφορες μονάδες των ειδικών δυνάμεων, που αναζητούν από κοινού τους φερόμενους ως τρομοκράτες», σημείωσε ο Νιχάμερ
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η επιχείρηση των διωκτικών αρχών «δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή της Βιέννης», διότι οι δράστες βρίσκονται «εν κινήσει», σε δηλώσεις του στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ÖRF.
Ο Νιχάμερ συνέστησε ακόμη στους πολίτες της πρωτεύουσας της Αυστρίας να παραμείνουν στα σπίτια τους ωσότου να ολοκληρωθεί η επιχείρηση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας