Στη μάχη για την τήρηση των μέτρων και η ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.»
Από την Παρασκευή στη διαδικασία της επιτήρησης των μέτρων για τον κοροναϊού μπαίνει και η ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.» της ΕΛ.ΑΣ.
Οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» θα μπορούν από την Παρασκευή να πραγματοποιούν ελέγχους και να κόβουν κλήσεις για παραβιάσεις των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που θα ασχολείται με πρόστιμα, όμως η κατάσταση πλέον είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Στους ελέγχους που πραγματοποίησε η Αστυνομία χθες (28/10) σε συνολικά 34.699 εντοπίστησαν 782 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση της προβλεπόμενες απόστασης, 126 παραβάσεις για μετακίνηση 00:30-05:00, 37 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε καταστήματα, ενώ εντοπίστηκαν και έξι παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων μετά τα μεσάνυχτα.
- Συρεγγέλα: Αγωγή για προσβολή προσωπικότητας εναντίον της Κωνσταντοπούλου
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
