Συνήγορος οικογένειας Φύσσα: Ακούσαμε πράγματα που δεν ίσχυαν για τους χρυσαυγίτες
Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος οικογένειας Φύσσα, ανέφερε ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου ορθώς έπραξε και ζήτησε εξηγήσεις από την εισαγγελέα
Μόλις 21 λεπτά διήρκησε η σημερινή δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Μέσα σε 21 λεπτά η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη αμφισβήτησε ευθέως την αξιοπιστία της εισαγγελέως της έδρας, Αδαμαντίας Οικονόμου, ζητώντας της να επανατοποθετηθεί στην πρότασή της επί των αναστολών, διακόπτοντας τη συνεδρίαση.
Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος οικογένειας Φύσσα, ανέφερε ότι η πρόεδρος του δικαστηρίου ορθώς έπραξε και ζήτησε εξηγήσεις από την εισαγγελέα.
«Σήμερα στο δικαστήριο αποκαταστάθηκε η αλήθεια γιατί χθες ακούσαμε πράγματα που δεν ίσχυαν».
Η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι η πολιτική αγωγή μιλάει με στοιχεία, τα οποία δε λήφθηκαν σοβαρά υπόψιν από την εισαγγελία, ενώ άφησε υπόνοιες αλλοίωσης των στοιχείων της δικογραφίας.
«Είχαμε τονίσει ότι για όλους στην εισαγγελική πρόταση υπήρχαν ανακρίβειες. Υπήρχαν στοιχεία της δικογραφίας τα οποία είτε τα παρέβλεψε η εισαγγελέας είτε τα αλλοίωσε».
Η κ. Παπαδοπούλου τόνισε ότι αγορεύσεις σαν της εισαγγελέως ταιριάζουν περισσότερο σε συνήγορο υπεράσπισης.
- Φιορεντίνα-Ίντερ 1-1: Τρίτο ματς χωρίς νίκη οι πρωτοπόροι «νερατζούρι»
- WSJ: Τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ είναι χειρότερα από όσο θα περίμενε κανείς
- Volley League Γυναικών: Νίκησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Τα ζευγάρια των πλέι οφ
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θάμπωσε τη λάμψη του χρυσού
- Η Αμάντα Πιτ αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
- Ο Αρτέτα στο πλευρό του Κέπα
