Το Facebook ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Facebook Marketplace, ενός προϊόντος στο Facebook που προσφέρει έναν βολικό προορισμό όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν αντικείμενα από άλλους στις τοπικές τους κοινότητες.

Τα οφέλη

Με τις επιπτώσεις του COVID-19 στις επιχειρήσεις, το Facebook είπε ότι η πλατφόρμα Marketplace θα διευκολύνει τους ανθρώπους στην Αιθιοπία να βρουν τα πράγματα που χρειάζονται για να αγοράσουν και να πουλήσουν στο Facebook.

Το Facebook Marketplace θα κυκλοφορήσει σταδιακά στην Αιθιοπία και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους Αιθιοπείς έως τα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία αυτή, η επικεφαλής δημόσιας πολιτικής του Facebook για την Ανατολή και το Κέρας της Αφρικής Mercy Ndegwa είπε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε το Facebook Marketplace, ένα προϊόν που θα συμπληρώσει την αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου στην Αιθιοπία».

«Είχαμε ήδη δει ανθρώπους να αγοράζουν και να πουλάνε μεταξύ τους στο Facebook, οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το Facebook Marketplace – έναν ασφαλή και βολικό προορισμό στην εφαρμογή Facebook όπου οι Αιθίοπες μπορούν να ανακαλύψουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν αντικείμενα από άτομα στην κοινότητά τους»

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο αργότερα από την ανακοίνωση για το πρώτο γραφείο του Facebook σε μια άλλη αφρικανική περιοχή στο Λάγος της Νιγηρίας, το οποίο θα φιλοξενεί διάφορες ομάδες που εξυπηρετούν την ήπειρο από όλη την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των συνεργασιών, της πολιτικής, των επικοινωνιών καθώς και των μηχανικών.

Πηγή: 2merkato.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο