Μετέτρεψαν το κέντρο της Κυψέλης σε ρινγκ: Αυτοσχέδιοι αγώνες μποξ στο δρόμο [Σοκαριστικές εικόνες]
Σε αυτοσχέδιο ρινγκ μετατρέπουν νεαροί την πλατεία πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη με τους κατοίκους της περιοχής να είναι πλέον σε απόγνωση αφού έχουν χάσει την ηρεμία τους
Σε αυτοσχέδιο ρινγκ μετατρέπουν νεαροί την πλατεία πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη με τους κατοίκους της περιοχής να είναι πλέον σε απόγνωση αφού έχουν χάσει την ηρεμία τους.
Η κάμερα του MEGA βρέθηκε την πλατεία που οι αγώνες μποξ κάνουν κόλαση την ζωή των κατοίκων και κατέγραψε τα παράπονα τους και την καταγγελία τους για την παντελή απουσία της αστυνομίας.
Νεαροί που στήνουν αυτοσχέδιους αγώνες μποξ στην μέση του δρόμου στην Κυψέλη. Κάτοικοι που έχουν ξεπεράσει τα όρια της απόγνωσης, και δηλώνουν μόνοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι.
Τα χτυπήματα είναι στο ψαχνό. Οι δυο νεαροί, γυμνοί από τη μέση και πάνω, έχουν στηθεί αντικριστά και ανταλλάσσουν με ρυθμό γροθιές.
Στην αυτοσχέδια κερκίδα, περίπου 15 άτομα επευφημούν. Ο άνδρας με τη μαύρη μπλούζα, σε ρόλο διαιτητή ηρεμεί τους μποξέρ όμως η αλήθεια πως οι αυτοσχέδιοι αγώνες γίνονται χωρίς μέτρα ασφαλείας δεν αλλάζει. Όπως δεν αλλάζει και ο εφιάλτης που καταγγέλλουν οι κάτοικοι.
Οι κάτοικοι απαιτούν από την πολιτεία να πάρει μέτρα για την ασφάλεια τόσο των ίδιων, όσο και των νεαρών που συμμετέχουν στους αγώνες μποξ του δρόμου, καθώς κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν.
Ανάστατοι οι κάτοικοι
Στην εκπομπή Live News μίλησε η κ. Χρυσούλα, κάτοικος της περιοχής, για το θέμα.
«Εδώ και 25 χρόνια η κατάσταση στη γειτονιά γίνεται ολοένα και χειρότερη, έχει πάρει τον κατήφορο. Η κατάσταση χειροτερεύει και κανείς δεν μας υποστηρίζει. Τα βράδια παίζουν ξύλο. Προχθές τσακώθηκαν, αίματα παντού. Οι κάτοικοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε» είπε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσούλα.
- Γιατί μια επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν πρέπει να ανησυχεί την Ιαπωνία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
