Επίσημη πλέον η συνεργασία του Celine με την Lisa των BLACKPINK με τον γαλλικό οίκο μόδα να ανακοινώνει την σταρ της K-pop ως την καινούρια παγκόσμια πρέσβειρά του, την πρώτη αφότου το τιμόνι στο δημιουργικό ανέλαβε ο Hedi Slimane.

Αν και η Lisa είχε συνεισφέρει σε παλαιότερα ντεφιλέ του οίκου, η αναβάθμισή της σε καινούργιο πρόσωπο του Celine ανεβάζει σε άλλα επίπεδα τη σχέση τους.

Ο ίδιος ο Slimane απαθανάτισε τη χορεύτρια/τραγουδίστρια/ράπερ σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφικών πορτρέτων.

«Για μένα, ο Celine είναι χωρίς αντίπαλο, και ο Hedi Slimane έχει τέτοιο πολύπλευρο ταλέντο, από το ντιζάιν ενδυμάτων μέχρι τη φωτογραφία» είπε, μιλώντας για το νέο της ρόλο , η Lisa.

«Μέσω του οράματός του δημιουργεί αυτόν τον σπάνιο, απίστευτο και επιθυμητό κόσμο. Πάντα με εμπνέει η δουλειά του. Είναι τιμή και ευχαρίστηση να μπορώ να δουλέψω με τον Hedi ως πρώτη πρέσβειρα του Celine» πρόσθεσε η ίδια όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Εκτός από τη συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας, η Lisa έγινε προσφάτως και πρέσβειρα του Bulgari για την Κορέα. Και τα άλλα μέλη των Blackpink είναι πρόσωπα οίκων μόδας: η Jennie στον Chanel, η Jisoo στον Dior και η Rosé στον Yves Saint Laurent.

«Σαφώς και η μόδα μας ενδυναμώνει, όσο και η μουσική» είχε πει η Jennie σε πρόσφατο κύριο άρθρο στο περιοδικό ELLE. Και η Rosé είχε προσθέσει ότι «δεν μπορείς να ξεχωρίσεις» αυτά τα δύο.

Από πλευράς μουσικής, τόσο οι Blackpink όσο και εμείς αναμένουμε το πρώτο τους άλμπουμ: το «The Album» καταφθάνει στις 2 Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει προηγούμενα σιγκλ όπως το «How You Like That» και το «Ice Cream», τη συνεργασία τους με τη Selena Gomez.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ