Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ιταλικό στυλ αποκτά τη δική του διαδικτυακή ανθολογία

Το ιταλικό στυλ αποκτά τη δική του διαδικτυακή ανθολογία

Μία νέα πλατφόρμα πολυμέσων αφηγείται την ιστορία του brand Canali

Ένα νέο site με τη μορφή ανθολογίας δημιούργησε η ιταλική εταιρεία ανδρικών ενδυμάτων Canali για να παρουσιάσει την ιστορία και την πορεία της.

Η πλατφόρμα πολυμέσων anthology.canali.com περιλαμβάνει 70 βίντεο και 30 άρθρα και εικόνες, συνεντεύξεις, αναμνήσεις και εικόνες αρχείου που αναπαριστούν 86 χρόνια τολμηρών επιλογών, ξαφνικών αλλαγών, έντονης διαίσθησης και σκληρής δουλειάς.

Αναφερόμενος στο πρότζεκτ ο πρόεδρος και CEO του brand, Στέφανο Κανάλι είπε ότι έχει στόχο την αφήγηση μιας ρεαλιστικής ιστορίας για την ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης «με ορισμένες πτυχές που μπορούν ακόμη να αποκαλυφθούν».

Η πλατφόρμα, στα αγγλικά, ιταλικά και τα κινεζικά είναι χωρισμένη σε ενότητες: Οικογένεια, Όραμα, Χειροτεχνία, Άνθρωποι, Μέρη, Κληρονομιά και Canalipedia και αναδεικνύει την εξέλιξη ενός ραφείου στο Τρούτζιο, στη Μπριάντσα σε διεθνή όμιλο που εκπροσωπείται σε πάνω από 100 χώρες, με περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους (1.100 από τους οποίους στην Ιταλία) και 190 καταστήματα.

Με το site Anthology, ο Στέφανο Κανάλι όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ελπίζει να στείλει ένα θετικό μήνυμα μετά την πανδημία της COVID-19, κοιτάζοντας πίσω στο πώς η εταιρεία αντέδρασε σε άλλες δυσκολίες και εξωτερικές αλλαγές στο παρελθόν που είχαν ισχυρό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις.

«Το brand Canali ιδρύθηκε όταν το υφαντουργείο, στο οποίο ο παππούς μου Τζοβάνι εργαζόταν έπρεπε να κλείσει το 1933, αφήνοντας 5.000 ανθρώπους άνεργους» σημείωσε.

Το site Canali Anthology αποκαλύπτει ότι η εταιρεία ήταν η πρώτη στην Ιταλία που απέκτησε και εγκατέστησε αυτόματο σύστημα για την ταυτόχρονη κοπή πολλών υφασμάτων, καθιστώντας τις παραδοσιακές μεθόδους προσαρμογής πιο αποτελεσματικές.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική Vogue ο Στέφανο Κανάλι ρωτήθηκε «ποιο είναι το δίδαγμα των 86 χρόνων συνεχούς δραστηριοποίησης του brand» και απάντησε:

«Ευγένεια, που σημαίνει επίσης ότι ενεργείτε με ταπεινότητα και ποτέ να μην σκέφτεστε ότι έχετε φτάσει στην κορυφή. Γνωρίζουμε καλά ότι τα αποτελέσματα που προσπαθούμε να επιτύχουμε απαιτούν μεγάλη δέσμευση και θυσίες από εμάς και όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας. Εάν δεν είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους, δεν μπορείτε να περιμένετε από αυτούς να παραμείνουν στο πλευρό σας μπροστά στις φαινομενικά αδύνατες προκλήσεις».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024