Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Γιορκ: Γάμος εν μέσω πανδημίας για τον τραγουδιστή των Radiohead

Τομ Γιορκ: Γάμος εν μέσω πανδημίας για τον τραγουδιστή των Radiohead

Ο τραγουδιστής των Radiohead, Τομ Γιορκ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Νταγιάνα Ροντσόνε στη Villa Valguarnera στη Μπαγκερία της Σικελίας

Ο Τομ Γιορκ απολαμβάνει εδώ και λίγες μέρες τον έγγαμο βίο, στο πλευρό της γοητευτικής συζύγου του.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο τραγουδιστής των Radiohead ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Νταγιάνα Ροντσόνε το περασμένο Σάββατο στη Βαλγκουαρνέρα, στη Villa Valguarnera στη Μπαγκερία της Σικελίας.

Ο 51χρονος Τομ Γιορκ και η 36χρονη ιταλίδα ηθοποιός στη γαμήλια δεξίωση δεν είχαν πίστα για χορό και μοίρασαν στους 120 καλεσμένους μάσκες για την καταπολέμηση της πανδημίας της COVID-19.

Το προσωπικό της εταιρείας κέτερινγκ φέρεται να έκανε τεστ για την COVID-19 πριν από την εκδήλωση, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «La Repubblica.

«Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η παγκόσμια πανδημία, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που παντρευτήκαμε εδώ στη Σικελία. Η Σικελία είναι το νησί, στο οποίο γεννήθηκε η Νταγιάνα», δήλωσε ο Τομ Γιόρκ μιλώντας στο Vanity Fair ενόψει της γαμήλιας τελετής.

«Σε αυτές τις παράξενες στιγμές, ο γάμος μας μπορεί να είναι μια μικρή γιορτή, με τους φίλους και την οικογένειά μας, με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της Σικελίας»είπε.

Πιστεύεται ότι τα μέλη των Radiohead Τζόνι Γκρίνγουντ, Εντ Ο’Μπράιαν, Κολίν Γκρίνγουντ, Φιλ Σέλγουεϊ προσκλήθηκαν όλα στον γάμο.

Ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς δημοσίευσε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα, σε μία από τις οποίες εμφανίζονται οι νεόνυμφοι κάτω από έναν πολυέλαιο σε μία πολυτελή αίθουσα.

Ο Τομ Γιορκ και η Νταγιάνα Ροντσόνε είναι μαζί από το 2017. Πέρυσι, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην ταινία στο Netflix του Γιορκ, «Anima», σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον, η οποία συνόδευσε το τρίτο σόλο άλμπουμ του μουσικού με τον ίδιο τίτλο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024