Τζ. Κ. Ρόουλινγκ : Προωθεί στους followers της κατάστημα που πουλά τρανσφοβικά προϊόντα
Μάλιστα, πήγε ένα βήμα παρακάτω και ενθάρρυνε τους 14 εκατομμύρια followers της να αγοράσουν μόνο από αυτό το κατάστημα
H J. K Rowling κάνει άλλη μία πιο παθητικο-επιθετική κίνηση προς την τρανς κοινότητα.
Η συγγραφέας των βίβλιων «Harry Potter», έκανε promotion στην εταιρία «Wild Womyn Workship», ένα οnline κατάστημα μέ έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο διαφημίζει τον εαυτό του ως «φεμινιστικό γκρουπ», ασχέτως αν πολλά από τα εμπορεύματά του είναι κατάφωρα τρανσφοβικά.
Αυτήν την εβδομάδα, η J. K Rowling, αποφάσισε να δείξει στο Twitter ένα T-Shirt το οποίο γράφει «Αυτή η μάγισσα δεν καίγεται», το οποίο φαίνεται να συνιστά έμμεση αναφορά στην κριτική που δέχτηκε τους τελευταίους μήνες σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τους τρανς ανθρώπους.
Μάλιστα, πήγε ένα βήμα παρακάτω και ενθάρρυνε τους 14 εκατομμύρια followers της να αγοράσουν μόνο από αυτό το κατάστημα.
Τρανσφοβικά είδη προς πώληση
Πολλά από τα είδη που πωλεί το κατάστημα περιλαμβάνουν καρφίτσες με μηνύματα anti-trans, συμπεριλαμβανομένου ενός που λέει «Οι τρανς γυναίκες είναι άντρες».
Άλλα αντικείμενα που πωλούν περιλαμβάνουν καρφίτσες που λένε «Το να είναι κανείς γυναίκα δεν είναι κάτι που φοριέται» και «Οι τρανς άνδρες είναι οι αδερφές μου» και «Συγγνώμη για το πέος σου» και «XX (θηλυκό)» και «F * ck τις αντωνυμίες σου» κλπ.
Πρόσφατα, η Rabble Books & Games, ένα βιβλιοπωλείο στη Δυτική Αυστραλία, ανακοίνωσε ότι δε θα αποθηκεύει πλέον βιβλία γραμμένα από τη Rowling σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δημόσιες επιθέσεις της στις κοινότητες trans και LGBTQ +.
https://www.facebook.com/19799718480/posts/10157732391013481/
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442