Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι: «Κολλάει» του Κουλιμπαλί, φορτσάρει για Ντίας

Μάντσεστερ Σίτι: «Κολλάει» του Κουλιμπαλί, φορτσάρει για Ντίας

Η υπόθεση του Καλιντού Κουλιμπαλί παραμένει στάσιμη για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία είναι έτοιμη να κάνει «αντεπίθεση» για τον Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα

Πολλά είναι τα εμπόδια που έχει εμφανίσει η υπόθεση του Καλιντού Κουλιμπαλί για την Μάντσεστερ Σίτι. Οι σχέσεις των «πολιτών» με τη Νάπολι δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, με τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων να γίνονται μέσω ουδέτερου μάνατζερ, καθώς δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων!

Η Σίτι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο γνωρίζει πως η «ξεροκεφαλιά» του Ντε Λαουρέντις ίσως της στοιχίσει με αποτέλεσμα να έχει μερικές εναλλακτικές στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Άγγλοι φέρονται έτοιμοι να αντεπιτεθούν και να κινηθούν για την απόκτηση του Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θεωρείται ένα από τα μελλοντικά κορυφαία στόπερ του κόσμου, καθώς είναι 23 ετών.

Οι citizens είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και τον Νικολάς Οταμέντι ως έμψυχο αντάλλαγμα, δίνοντας παράλληλα και ένα ποσό, με την αξία της πρότασης να φτάνει στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024