Αιματηρό επεισόδιο στην Καλλιθέα : Ατομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τη νύχτα στην Καλλιθέα με άτομο τραυματισμένο πιθανόν από πυροβόλο όπλο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τη νύχτα στην Καλλιθέα με άτομο τραυματισμένο πιθανόν από πυροβόλο όπλο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Στον δρόμο
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου είκοσι λεπτά μετά τη 01.00 σήμερα Τετάρτη, άτομο εντοπίστηκε αιμόφυρτο στη διασταύρωση των οδών Μαλαχία και Μεταμορφώσεως.
Τραυματισμένο πιθανόν από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για αλλοδαπό.
Ερευνα
Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία και αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν όταν θα έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα στοιχεία.
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442