«Πάμε Δανάη!»: Μαγειρεύοντας ρεβιθάδα με τον Απόστολο Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Τα υλικά για την ρεβιθάδα του Απόστου Ρουβά 4 άτομα είναι:
500 γρ. ρεβύθια αποφλοιωμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
70 γρ. τζίντζερ
1 κ.γλ. κουρκουμά
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
χυμό και ξύσμα από λεμόνι
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. κορν φλάουρ
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
- LIVE: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Απίστευτο: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα
- Ρωσία: Στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
- Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά βρίσκεται στα δικά μας χέρια
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Χαμάς: Η επιμονή του Νετανιάχου στην εισβολή στη Ράφα είναι ζήτημα «κλειδί» στις συνομιλίες στο Κάιρο