Ιωάννα Τούνη: «Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε»
Τέλος μπήκε στη φιλία της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου, οι οποίες γνωρίστηκαν και έγιναν κολλητές μετά τη συμμέτοχή τους στο «My Style Rocks».
Τέλος μπήκε στη φιλία της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου, οι οποίες γνωρίστηκαν και έγιναν κολλητές φίλες μετά τη συμμετοχή τους στο «My Style Rocks».
«Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε» δήλωσε στην εφημερίδα On time» η Ιωάννα Τούνη.
«Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε, όταν κάτι γίνεται, φταίνε πάντα οι άλλοι. Δε μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.
Από τη μεριά της η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στην εφημερίδα: «Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δε μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπώ πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας, αυτό είναι όλο».
- Θάσος: Προσποιήθηκε τον αδελφό της για να βρει την πρώην γυναίκα του ο 55χρονος
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix – Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία




