Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καρδίτσα
Εικόνες πλήρους καταστροφής μετέφερε η απεσταλμένη του MEGA στην Καρδίτσα Εύη Καλλίνη
Εικόνες πλήρους καταστροφής μετέφερε η απεσταλμένη του MEGA στην Καρδίτσα Εύη Καλλίνη.
Σπίτια που έχουν κυριολεκτικά καταρρεύσει. Σπίτια από τα οποία απεγκλωβίστηκαν άνθρωποι ηλικιωμένοι τελευταία στιγμή, πριν καταστραφούν από τον φονικό κυκλώνα Ιανός.
Μόλις ξεκίνησε να βρέχει οι γείτονες και η πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της μέσα στην καρδιά της πόλης και μετά από λίγα λεπτά το οίκημα κατέρρευσε.
Η ηλικιωμένη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιής.
Η πόλη προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της, οι καταστηματάρχες Κυριακή σήμερα έχουν ανοίξει τα μαγαζιά τους προκειμένου να σώσουν ό,τι αν σώζεται για να καταφέρουν να λειτουργήσουν από αύριο (21/9).
- «Πυρά» κομμάτων για την αοριστολογία Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του πολέμου
- Ηellenic Train: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
- Με δημοτική αστυνομία και πάλι ο Δήμος Ναυπακτίας
- Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»
- Η Μπανταλόνα αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL
- Σύστημα υδροφώνων θα προειδοποιεί τα πλοία για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
