Πρόγνωση Καλλιάνου: Ποια θα είναι η πορεία του Ιανού τις επόμενες ώρες
Οι πολύ δυνατές ριπές ανέμου έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και ο «Ιανός» «χτυπά την πόρτα» των νησιών του Ιονίου
Οι πολύ δυνατές ριπές ανέμου έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και ο «Ιανός» «χτυπά την πόρτα» των νησιών του Ιονίου.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA κατά τη διάρκεια της Παρασκευής ο Μεσογειακός Κυκλώνας θα επηρεάσει τα νησιά του κεντρικού Ιονίου, περιοχές της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήματα της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας.
Μπόρες, βροχές, καταιγίδες και σφοδρότατοι άνεμοι ως και 9 μποφόρ που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα φτάσουν και τα 10 με 11 μποφόρ σε περιοχές των Επτανήσων και της δυτικής παράκτιας ηπειρωτικής χώρας.
Αύριο Παρασκευή από την περιοχή της νότιας Θεσσαλίας και νοτιότερα σε ολόκληρο την Πελοπόννησο περιμένουμε μεγάλης έντασης βροχοπτώσεις. Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει εντυπωσιακή πτώση.
Η τροχιά που θα ακολουθήσει ο κυκλώνας στη συνέχεια παραμένει αβέβαιη, με πιθανότερο σενάριο να στραφεί νότια.
Για την περιοχή της Αττικής θα πρέπει να περιμένουμε μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 20-26 βαθμούς Κελσίου.
Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης περιμένουμε νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα βροχοπτώσεων, 20-26 η θερμοκρασία.
Συνεχίζεται η κακοκαιρία και το Σάββατο με τον κυκλώνα να αναμένεται να μετακινηθεί νοτιότερα.
- Δήλωναν ανύπαρκα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων


