Μάινας στο MEGA: Πρέπει να εκδοθούν υγειονομικά πρωτόκολλα για τη νέα σεζόν
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας, για τη χρονιά που έρχεται και τον τρόπο με τον οποία θα πραγματοποιούνται τα καλλιτεχνικά δρώμενα με βάση τα νέα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας, για τη χρονιά που έρχεται και τον τρόπο με τον οποία θα πραγματοποιούνται τα καλλιτεχνικά δρώμενα με βάση τα νέα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό.
Ο ηθοποιός τόνισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι καλλιτέχνες ήταν παρόντες, ωστόσο τέλος του μήνα οι παραστάσεις τελειώνουν και αρχίζει η χειμερινή σεζόν με τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε κλειστούς πλέον χώρους.
«Η παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν σωτήρια», δήλωσε ο κ. Μάινας και πρόσθεσε πως αυτό που μένει είναι να εκδοθούν υγειονομικά πρωτόκολλα για την επόμενη σεζόν. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο χειμώνα και το ξέρουμε πολύ καλά» σχολίασε.
Εξήγησε πως οι επιχειρήσεις κάνουν πλάνα για το τι έπεται, κατά συνέπεια τα νέα πρωτόκολλα πρέπει να εκδοθούν το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να δοθούν οδηγίες όχι μόνο για τις παραστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας των θεάτρων, αλλά και για τις πρόβες.
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του
- Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία στη Σούδα
- Αντιπολεμική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη – Φώναξαν συνθήματα κατά ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ισραήλ
- Ρέμπραντ: Παγκόσμιο δέος για τον χαμένο πίνακα του «πρώτου ινσταγκράμερ»
- Η ΚΕΔ πάει στα γήπεδα, βλέπει αλλά ο Λανουά σωπαίνει και δείχνει ακατάλληλος
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
