Γώγος στο MEGA : Η 14η Σεπτεμβρίου η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των σχολείων
Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Χαράλαμπος Γώγος, παθολόγος, λοιμωξιολόγος, καθηγητής ιατρικού τμήματος πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής, αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κοροναϊού, αλλά και την πολυσυζητημένη ημερομηνία - «γρίφο» για το άνοιγμα των σχολείων
Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Χαράλαμπος Γώγος, παθολόγος, λοιμωξιολόγος, καθηγητής ιατρικού τμήματος πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής, αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κοροναϊού, αλλά και την πολυσυζητημένη ημερομηνία – γρίφο για το άνοιγμα των σχολείων.
«Σε γενικές γραμμές, με δεδομένο ότι υπάρχει σημαντικός όγκος εκδρομέων που επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα, νομίζω ότι κρίνεται καλύτερη ημερομηνία η 14η Σεπτεμβρίου για την έναρξη των σχολείων» σημείωσε ο κ. Γώγος.
Διαβάστε επίσης: Την Τρίτη στις 16:00 η απάντηση στον γρίφο για το άνοιγμα των σχολείων
«Τα νέα ήταν καλά τις τελευταίες 2-3 ημέρες. Θα δούμε αυτή τη βδομάδα πώς πάει. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχει διασπορά στην κοινότητα» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης όπου σε βιομηχανία τροφίμων βρέθηκαν αρκετά θετικά δείγματα, τα οποία σε δεύτερο έλεγχο αποδείχτηκαν αρνητικά, ο κ. Γώγος ανέφερε ότι «Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μας απασχόλησε αυτή τη στιγμή στην επιτροπή. Υπάρχει πιθανότητα ψευδών θετικών ή αρνητικών τεστ. Στην περίπτωση που είναι πολλά τα λάθος αποτελέσματα, αυτό σημαίνει ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο εργαστήριο».
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


