Ο Κώστας Κόκλας ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με την Καίτη Κωνσταντίνου, 20 χρόνια μετά τα θρυλικά «Εγκλήματα».
Ξανά μαζί στην τηλεόραση
Οι ατάκες της Σωσώς στον Αλέκυ Παπαδήμα στα «Εγκλήματα» δεν ξεχνιούνται και οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να δουν τη νέα σειρά, που θα πρωταγωνιστήσουν.
Ο Κώστας Κόκλας ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «20 χρόνια μετα… Λιγες ρυτίδες “έκφρασης” και γεμάτες τις καρδιές αγάπη και ευγνωμοσύνη που ξανασμίξαμε..».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»