Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η σύζυγος του Γ. Πουλόπουλου στο MEGA: «Να θυμάστε, ο Γιάννης σας αγαπούσε όλους»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γ. Πουλόπουλου στο MEGA: «Να θυμάστε, ο Γιάννης σας αγαπούσε όλους»

Του κρατούσε το χέρι ως την τελευταία του ανάσα. Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ Πουλοπούλου, άνοιξε την «καρδιά» της στο MEGA

Του κρατούσε το χέρι ως την τελευταία του ανάσα. Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέττυ Πουλοπούλου, άνοιξε την «καρδιά» της στο MEGA.

Τα λόγια της για τον σύζυγό της, ραγίζουν «καρδιές».

«Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία, από τα μάτια του. Όσο να ‘ναι κατέπεσε με τα μάτια του. Και ίσως ήρθαν κάποια άλλα προβλήματα στην υγεία που δεν μπορούσε να δώσει τόση σημασία».

Πάνω από 35 χρόνια έμειναν μαζί αγαπημένοι, ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σύζυγό του. Μόνο ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει.

«Είχε καταλάβει και… ίσως δεν ήθελε να αφήσει εμένα και την Άντα. Δεν ήθελε. Ήθελε να είναι μαζί μας. Ήταν δυνατός χαρακτήρας. Ήτανε… Μια χαρά τα πάλευε, μαζί με μένα, με την κόρη του, με την πεθερά του. Το παλεύαμε… Βλέπαμε και αυτόν τον κορωνοϊό. Πάλευε».

Αγαπούσε πολύ όλους τους Έλληνες

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από μικρός πάλευε για το μεροκάματο. Όταν κατάφερε να ξεχωρίσει με τη φωνή του και να μπει στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανταπέδωσε αυτήν την αγάπη.

«Αγαπούσε τη χώρα του πολύ και όλους τους Έλληνες. Σας αγαπούσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν ήθελε ποτέ να σας απογοητεύσει, αυτό να το θυμόσαστε πάντα και να τον ακούτε και να τον αγαπάτε και σας ευχαριστώ για την αγάπη που του έχετε για αυτόν γιατί πραγματικά το ίδιο αισθανότανε για εσάς».

Με τον θάνατό του σβήνει η πιο ρομαντική εποχή του ελληνικού τραγουδιού και αφήνει πίσω του μια παρακαταθήκη με 40 χρόνια δισκογραφίας.

Σκληρός με τον εαυτό του στη δουλειά

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου ανέφερε ότι σπουδαίος ερμηνευτής ήταν σκληρός με τον εαυτό του πάνω τη δουλειά του, αλλά τρυφερός στις οικογενειακές στιγμές.

«Ο Πουλόπουλος πάνω στη δουλειά του ήταν πολύ σκληρός με τον εαυτό του και με το τι έδινε στον λαό του. Στο σπίτι ήταν ο μπαμπάς, ο σύζυγος, οικογενειάρχης».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που του είχατε, που θα του έχετε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024