Πηγές ΣΥΡΙΖΑ : Για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε το φιλότιμο
«Για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε το φιλότιμο, όμως οι πολίτες έχουν φιλότιμο και το έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον ίδιο...», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ
«Για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε το φιλότιμο, όμως οι πολίτες έχουν φιλότιμο και το έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον ίδιο…», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην τηλεδιάσκεψη που είχε το πρωί για την πορεία της Covid-19 στη χώρα μας.
Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό οι πολίτες έχουν φιλότιμο
Ειδικότερα, οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Αφού άνοιξαν τα πάντα χωρίς σχέδιο, αφού απείλησαν τους πολίτες με πρόστιμα ενώ μείωναν τα δρομολόγια στις συγκοινωνίες, αφού εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων αυξάνουν την πληρότητα των πλοίων, τώρα ο κ. Μητσοτάκης, για να μην αναλάβει καμία ευθύνη, θυμήθηκε το φιλότιμο. Όμως οι πολίτες έχουν φιλότιμο και το έχουν αποδείξει, σε αντίθεση με τον ίδιο…».
- Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά
- Η Σαμπαλένκα με ένα βίντεο «τρέλανε» τα social media (vid)
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ

