ΑΕΚ: Εμπλοκή στη μεταγραφή του Βράνιες
Οι παράγοντες της Άντερλεχτ αξίωσαν χρήματα για να αποδεσμεύσουν τον Βόσνιο στόπερ, καμία αντίδραση από Ίβιτς.
Το δεύτερο «come back» του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ φαινόταν τελειωμένο, όμως προέκυψαν επιπλοκές… Ο Ίλια Ίβιτς ανέμενε την αποδέσμευση του Βόσνιου στόπερ από την Άντερλεχτ, αλλά αυτό δεν συνέβη την Τρίτη.
Η ηλεκτρονική έκδοση της «Het Nieuwsblad» εξήγησε το λόγο… Οι Βέλγοι παράγοντες διαπιστώνοντας ότι ο Βράνιες έχει συμφωνήσει με την Ένωση, αξίωσαν χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ ενημέρωσαν τον Βράνιες, ο οποίος με τη σειρά του μετέφερε το αίτημα στον Ίβιτς. Ο οποίος δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα.
«Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα προσφορά» αναφέρει η ιστοσελίδα και είναι προφανές ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν θα ήθελε να πληρώσει λεφτά για τα δικαιώματα του Βράνιες.
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
- Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό το ματς με τα επόμενα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442