Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Για 12 ώρες το Twitter περιόρισε την πρόσβαση σε αυτό για τον Ντόναλντ Τραμπ τον νεότερο, μετά από την ανάρτηση βίντεο σύμφωνα με το οποίο οι μάσκες δεν συμβάλλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού

Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε το Twitter, «κατεβάζοντας» τον λογαριασμό του πρωτότοκου γιου του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, για 12 ώρες. Το tweet του θεωρήθηκε πως είχε «παραπλανητικές και δυνητικά επιβλαβείς πληροφορίες» για τον κοροναϊό.

Το σχετικό βίντεο απέσυραν επίσης το Facebook και το Youtube, καθώς είχε αρχίσει να γίνεται viral. Στο βίντεο, ομάδα γιατρών έκανε παραπλανητικές και ψευδείς δηλώσεις για την πανδημία, όπως ότι δεν είναι αναγκαίες οι μάσκες για να σταματήσει η εξάπλωση της ασθένειας.

Σύμφωνα με τη Washington Post, περισσότερα από 14 εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν μέσω στου Facebook. Επί μισή ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τραμπ ανέβαζε μηνύματα υπερασπιζόμενος τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης, φάρμακο το οποίο έχει επαινέσει πολλές φορές.

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα δεν είναι αποτελεσματικό για τη θεραπεία της Covid-19.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024