Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομπάμα και Κλούνεϊ στο πλευρό του Μπάιντεν

Ομπάμα και Κλούνεϊ στο πλευρό του Μπάιντεν

Ο Ομπάμα και ο Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν σε αυτή τη «διαδικτυακή συζήτηση», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απεστάλη προς τους υποψήφιους δωρητές. Τα εισιτήρια (δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν) κυμαίνονται από 250 μέχρι 250.000 δολάρια

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν μαζί σε διαδικτυακή εκδήλωση για να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.

Ο Ομπάμα και ο Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν σε αυτή τη «διαδικτυακή συζήτηση», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απεστάλη προς τους υποψήφιους δωρητές. Τα εισιτήρια (δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν) κυμαίνονται από 250 μέχρι 250.000 δολάρια.

Τον Ιούνιο ο Ομπάμα είχε οργανώσει άλλη μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τον Μπάιντεν, τον πρώην αντιπρόεδρό του, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια σε δωρεές.

Λόγω της πανδημίας του νέου κοροναϊού ο Μπάιντεν αναγκάστηκε να κάνει προεκλογική εκστρατεία μέσω του διαδικτύου ή να συμμετέχει σε εκδηλώσεις μόνο κοντά στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ. Οι διαδικτυακοί έρανοι όμως αποδείχτηκαν πολύ αποτελεσματικοί και τον βοήθησαν να ξεπεράσει σε έσοδα τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Αργότερα σήμερα ο Μπάιντεν πρόκειται να παρουσιάσει, σε μια ομιλία του στο Γούιλμινγκτον του Ντέλαγουερ, το πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση του συστημικού ρατσισμού και των οικονομικών ανισοτήτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024