Άλλος ένας άνθρωπος – ο τρίτος συνολικά – έχασε τη ζωή του σήμερα, Τετάρτη, από τον νέο κοροναϊό στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 75χρονη που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και έπασχε από κολπική μαρμαρυγή και σύνδρομο Sjogren.
Έτσι, οι νεκροί από Covid-19 έφτασαν τους 200 στη χώρα μας.
Νωρίτερα, είχαν ανακοινωθεί άλλοι δύο νεκροί: ένας 91χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας 85χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Ο 85χρονος στη Μυτιλήνη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 14 Ιουλίου αφού πρώτα είχε πάει στο Κέντρο Υγείας Καλλονή.
Εκτός από τον 85χρονο θετικοί στον κορωνοϊό είχαν βρεθεί και ο γιός του και ο εγγονός του. Ο γιος του ηλικιωμένου, μάλιστα, από την Τρίτη έχει εισαχθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας