Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στόματα γεμάτα μυστικά και βροχές

Στόματα γεμάτα μυστικά και βροχές

Κάποιοι λένε ότι η ατελείωτη δίψα για προβολή υπονομεύει το κίνητρό της και η εμπορευματοποίηση της ημίγυμνης εικόνας συμβάλλει στο να θεωρείται η γυναίκα αντικείμενο. Η Ιωάννα Τούνη όμως προσέφερε σε όλους μια σημαντική υπηρεσία. Το βίντεο όπου περιγράφει το πώς αισθάνθηκε όταν ένας ερωτικός της σύντροφος δημοσιοποίησε προσωπικές τους στιγμές συζητήθηκε και δίχασε. Και […]

Κάποιοι λένε ότι η ατελείωτη δίψα για προβολή υπονομεύει το κίνητρό της και η εμπορευματοποίηση της ημίγυμνης εικόνας συμβάλλει στο να θεωρείται η γυναίκα αντικείμενο. Η Ιωάννα Τούνη όμως προσέφερε σε όλους μια σημαντική υπηρεσία. Το βίντεο όπου περιγράφει το πώς αισθάνθηκε όταν ένας ερωτικός της σύντροφος δημοσιοποίησε προσωπικές τους στιγμές συζητήθηκε και δίχασε. Και έφερε πάλι στην επικαιρότητα ένα θέμα στο οποίο η ελληνική κοινωνία εθελοτυφλεί. Κι ας μετράμε ήδη νεκρούς όπως η Λίνα Κοεμτζή.

Σορεντίνο

Ο Μαραντόνα τού έσωσε τη ζωή, χωρίς να το ξέρει. Ο Πάολο Σορεντίνο έχασε τους γονείς του όταν ήταν 16 ετών από έκρηξη που έγινε στο εξοχικό τους. Δεν είχε πάει μαζί τους γιατί ήθελε να παρακολουθήσει τον Μαραντόνα σε έναν αγώνα της Νάπολι. Αυτό τον έσωσε. Τώρα ο ιταλός σκηνοθέτης δίνει στη νέα του ταινία τον τίτλο «Το χέρι του Θεού», που όμως δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Μια προσωπική ιστορία γυρισμένη στη Νάπολι. Υπό τη σκιά του Ντιέγκο.

Επστάιν

Πατέρας της ήταν ο Ρόμπερτ Μάξγουελ, αυτοδημιούργητος μεγιστάνας του Τύπου, ένας άνθρωπος σκληρός – που εκείνη έκανε τα πάντα για να τον ικανοποιήσει. Αργότερα η Γκισλέιν Μάξγουελ έκανε τα πάντα για να ικανοποιήσει τον σύντροφό της, Τζέφρι Επστάιν και τους διάσημους φίλους του, εκπορνεύοντας ανήλικα κορίτσια. Μετά τη σύλληψή της πολλοί ανησυχούν. Κυρίως ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Αντριου, που συμμετείχαν στα πάρτι του Επστάιν. Οι δικηγόροι βάζουν στοίχημα πως εκείνος κατέγραφε τα πάντα. Κάπως έτσι η Γκισλέιν κρατά με νόημα τη σιωπή της.

Πριν από 8 χρόνια η αγορά αγνοούσε τη δυναμική των ελληνικών startups. Πέρυσι η κεφαλαιοποίησή τους άγγιζε τα 2,5 δισ. ευρώ και φέτος φτάνει τα 3,5 δισ. Ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που διαθέτουν τεχνολογικά προϊόντα τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών. Το οικοσύστημα των startups στη χώρα μας ανθεί και αποκαλύπτει το δυναμικό της χώρας που έχει αναπτυχθεί παρά τις αντιξοότητες. Νέοι, μορφωμένοι, δυναμικοί, ευρηματικοί και κοσμοπολίτες. Ενας τομέας στον οποίο αξίζει να επενδύσουμε.

Δάφνις

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου γεννήθηκε, έδωσε μάχη για να πάει σε σχολή μπαλέτου όπου ήταν το μοναδικό αγόρι. Ο Δάφνις Κόκκινος χόρευε περισσότερο από δύο δεκαετίες δίπλα στη μεγάλη Πίνα Μπάους, της οποίας κατόπιν έγινε βοηθός. Τα τελευταία χρόνια έκανε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο και τώρα αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Ετοιμος να μεταλαμπαδεύσει τις πλούσιες εμπειρίες του, επειδή όπως λέει «όταν δεν μοιράζεσαι κάτι, είναι σαν να μην υπάρχει».

Παμούκ

Στο βιβλίο «Η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά» ο Ορχάν Παμούκ οδηγεί σε συνάντηση τον «Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή και το «Ρουστέμ και Σουχράμπ» του Ιρανού Φιρντουσί. Δύο έπη που μιλούν για την σχέση πατέρα – γιου. Παραδόσεις «που μας έχουν επηρεάσει μια και είμαστε γείτονες». Ο διάσημος τούρκος συγγραφέας ήταν από τους πρώτους που μίλησαν άφοβα: «Το να μετατρέψουμε την Αγία Σοφία σε τζαμί είναι σαν να λέμε στον υπόλοιπο κόσμο ότι δεν είμαστε πλέον κοσμικό κράτος. Υπάρχουν εκατομμύρια Τούρκοι σαν εμένα που φωνάζουν εναντίον της απόφασης».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024