Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεθυσμένοι βρετανοί τουρίστες τρομάζουν τους Ισπανούς

Μεθυσμένοι βρετανοί τουρίστες τρομάζουν τους Ισπανούς

Το βίντεο που έγινε viral στην Ισπανία έρχεται από θέρετρο Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο νησί και στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας και οι εικόνες εξοργίζουν τους ισπανούς πολίτες. Σημειώνεται πως στα νησιά αυτά έχουν καταγραφεί  2.377 κρούσματα και 229 θάνατοι ενώ ο πληθυσμός είναι περίπου 1.1 εκατ. κάτοικοι

Η Ισπανία είναι η χώρα με τον έβδομο υψηλότερο αριθμό θανάτων από την πανδημία κορονοϊού και η όγδοη με τα περισσότερα κρούσματα. Στην Ευρώπη μαζί με την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα. Οι πολίτες της χώρας αναγκάστηκαν να κάνουν θυσίες, για να ελέγξουν την εξάπλωση και να καταφέρει να επανέλθει σε μια σχετική κανονικότητα.

Τώρα όμως οι Ισπανοί φοβούνται πως όλες αυτές οι θυσίες μπορεί να πάνε χαμένες καθώς βλέπουν τουρίστες να μην φορούν μάσκες και να μην τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Αυτό όμως που προκάλεσε όχι μόνο φόβο αλλά και αποστροφή σε πολλούς Ισπανούς ήταν τα βίντεο με μεθυσμένους βρετανούς τουρίστες να συμπεριφέρονται όχι μόνο χωρίς σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί αλλά και άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Το βίντεο που έγινε viral στην Ισπανία έρχεται από θέρετρο Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο νησί και στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας και οι εικόνες εξοργίζουν τους ισπανούς πολίτες. Σημειώνεται πως στα νησιά αυτά έχουν καταγραφεί  2.377 κρούσματα και 229 θάνατοι ενώ ο πληθυσμός είναι περίπου 1.1 εκατ. κάτοικοι.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024