Το βίντεο που έγινε viral στην Ισπανία έρχεται από θέρετρο Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο νησί και στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας και οι εικόνες εξοργίζουν τους ισπανούς πολίτες. Σημειώνεται πως στα νησιά αυτά έχουν καταγραφεί  2.377 κρούσματα και 229 θάνατοι ενώ ο πληθυσμός είναι περίπου 1.1 εκατ. κάτοικοι

Η Ισπανία είναι η χώρα με τον έβδομο υψηλότερο αριθμό θανάτων από την πανδημία κορονοϊού και η όγδοη με τα περισσότερα κρούσματα. Στην Ευρώπη μαζί με την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία υπέστησαν το μεγαλύτερο πλήγμα. Οι πολίτες της χώρας αναγκάστηκαν να κάνουν θυσίες, για να ελέγξουν την εξάπλωση και να καταφέρει να επανέλθει σε μια σχετική κανονικότητα.

Τώρα όμως οι Ισπανοί φοβούνται πως όλες αυτές οι θυσίες μπορεί να πάνε χαμένες καθώς βλέπουν τουρίστες να μην φορούν μάσκες και να μην τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Αυτό όμως που προκάλεσε όχι μόνο φόβο αλλά και αποστροφή σε πολλούς Ισπανούς ήταν τα βίντεο με μεθυσμένους βρετανούς τουρίστες να συμπεριφέρονται όχι μόνο χωρίς σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί αλλά και άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Το βίντεο που έγινε viral στην Ισπανία έρχεται από θέρετρο Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο νησί και στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας και οι εικόνες εξοργίζουν τους ισπανούς πολίτες. Σημειώνεται πως στα νησιά αυτά έχουν καταγραφεί  2.377 κρούσματα και 229 θάνατοι ενώ ο πληθυσμός είναι περίπου 1.1 εκατ. κάτοικοι.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr