Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Κάρεϊ : Οι άγνωστες πτυχές της ζωής μιας σταρ

Μαράια Κάρεϊ : Οι άγνωστες πτυχές της ζωής μιας σταρ

«Μου πήρε μια ζωή να βρω το θάρρος και τη διαύγεια να γράψω τα απομνημονεύματά μου. Θέλω να πω την ιστορία για τις στιγμές» γράφει η Μαράια Κάρεϊ για τα απομνημονεύματά της

Η Μαράια Κάρεϊ τελείωσε τη συγγραφή των νέων της απομνημονευμάτων

Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια, παραγωγός και ηθοποιός κοινοποίησε μία επιστολή στο Instagram, με την οποία γιορτάζει την ολοκλήρωση του επερχόμενου βιβλίου της.

Η πέντε φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια περιέγραψε την εμπειρία ως θεραπευτική και ενδυναμωτική.

«Μου πήρε μια ζωή να βρω το θάρρος και τη διαύγεια να γράψω τα απομνημονεύματά μου. Θέλω να πω την ιστορία για τις στιγμές» γράφει η Μαράια Κάρεϊ .

«Τα σκαμπανεβάσματα, οι θρίαμβοι και τα τραύματα, τα δεινά και τα όνειρα που συνέβαλαν στο άτομο που είμαι σήμερα» προσθέτει.

«Αν και υπήρξαν αμέτρητες ιστορίες για μένα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και της πολύ προσωπικής μου ζωής, ήταν αδύνατο να μεταφέρω τις πολυπλοκότητες και τα βάθη της εμπειρίας μου σε οποιοδήποτε άρθρο ενός περιοδικού ή 10λεπτη τηλεοπτική συνέντευξη» πρόσθεσε.

«Ακόμα και τότε, τα λόγια μου φιλτραρίστηκαν μέσω των φακών κάποιου άλλου, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό την αποστολή κάποιου άλλου να με καθορίσει».

Η Μαράια Κάρεϊ καταδύθηκε βαθιά στην προσωπική της ζωή, αντλώντας έμπνευση από μια δύσκολη ζωή.

«Το βιβλίο αποτελείται από τις αναμνήσεις μου, τις ατυχίες μου, τους αγώνες μου, την επιβίωσή μου και τα τραγούδια μου» εξήγησε.

«Χωρίς φιλτράρισμα, πήγα βαθιά στην παιδική μου ηλικία και έδωσα στο φοβισμένο μικρό κορίτσι μέσα μου μια δυνατή φωνή. Άφησα την εγκαταλελειμμένη και φιλόδοξη έφηβη να πει τα δικά της και την προδομένη και την επιτυχημένη γυναίκα να πει τη δική της πλευρά».

«Η συγγραφή αυτών των απομνημονευμάτων ήταν απίστευτα σκληρή, ταπεινωτική και θεραπευτική» επισημαίνει η Μαράια Κάρεϊ.

«Η ειλικρινής μου ελπίδα είναι να αποκτήσετε μια νέα αντίληψη, όχι μόνο για μένα αλλά και για την αντοχή του ανθρώπινου πνεύματος».

Το βιβλίο της Μαράια Κάρεϊ θα είναι ένα από τα τρία έργα μη μυθοπλασίας από γυναίκες που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο του παρουσιαστή τηλεοπτικών talk show, Άντι Κοέν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024